ΑρχικήHow ToΤο πολύ-αναμενόμενο Parrot Security OS 3.0 έφτασε!

Το πολύ-αναμενόμενο Parrot Security OS 3.0 έφτασε!

Η Frozenbox Network, ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Raspberry Pi και των Cubieboard 4 δυαδικών εικόνων για το Parrot Security OS 3.0.

Parrot Security OS 3.0
Η πολύ-αναμενόμενη Parrot Security OS 3.0 κυκλοφορία που βαπτίστηκε Lithium έγινε στις 21 Ιουνίου του 2016. Πρόκειται για μια τεράστια ενημέρωση στις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Debian-based cloud-friendly που τροφοδοτείται από το GNU / Linux και το Open Source technologies.
Έχοντας τον έλεγχο της ασφάλειας στο μυαλό, το Parrot Security OS 3.0 έχει σχεδιαστεί με τη δοκιμή διείσδυσης. Είναι ένα λειτουργικό σύστημα που χτίστηκε για τους επαγγελματίες της ασφάλειας, για χρήση που έχει να κάνει με το ηθικό hacking, την αντίστροφη μηχανική, την ιατροδικαστική υπολογιστών, το cloud pentesting, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, την κρυπτογραφία και άλλα.
Συνολικά, υπάρχουν έξι εκδόσεις του Parrot Security OS 3.0 με το καθένα να έχει ένα διαφορετικό σύνολο από hacking εργαλεία ή ένα διαφορετικό περιβάλλον εργασίας. Κάθε έκδοση έχει σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο κοινό.
Η ομάδα των προγραμματιστών της Frozenbox Network έχει ετοιμάσει επίσης δυαδικές εικόνες για να σας βοηθήσει με την εγκατάσταση σε διάφορα ενσωματωμένες και τις IoT συσκευές. Υπάρχουν 32-bit, 64-bit, και ARMhf (ARM Hard Float) εικόνες για το Raspberry Pi και το Cubieboard 4 (CC-A80) SBCs.
Αυτές οι ARMhf δυαδικές εικόνες της Parrot Security OS 3.0 είναι τώρα διαθέσιμες για download.
Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τις ARMhf rootfs και τις ARMhf generic rootfs δυαδικές εικόνες για άλλες συσκευές IoT. Το λειτουργικό σύστημα είναι βασισμένο στο Debian GNU / Linux 8 “Jessie” και έρχεται με μια προσαρμοσμένο σκληρό Linux 4.5 kernel.
Το περιβάλλον εργασίας θα πρέπει να είναι MATE.
Τα Parrot Security OS 3.0 Full , Lite, Cloud, Parrot Libre, Parrot LXDE, και Parrot Studio εκδόσεις είναι διαθέσιμα για λήψη από την επίσημη ιστοσελίδα του ηθικού hacking του GNU / Linux λειτουργικού συστήματος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS