ΑρχικήgamingΡίξτε μια πρώτη ματιά στο PlayStation VR στο Best Buy και Gamestop

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο PlayStation VR στο Best Buy και Gamestop

maxresdefault_752w.640-PlayStation

Η εικονική πραγματικότητα έχει αρχίσει να γίνεται σιγά σιγά κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τώρα και η Sony μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι.

Ακόμα περιμένετε υπομονετικά μέχρι να δείτε τι καινούριο κυκλοφόρησε, όταν πρόκειται για εικονική πραγματικότητα; Η Sony θέλει τώρα να σας δελεάσει, ώστε να αγοράστε το VR ακουστικό της επιτρέποντάς σας να κάνετε ένα πρώιμο τεστ δοκιμής.

Το καινούριο PlayStation με τεχνολογία Virtual Reality θα εμφανιστεί σε 30 Best Buy καθώς και Gamestop τοποθεσίες αρχής γενομένης από την Παρασκευή όπως επίσης και σε 300 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα έως τις 24 Ιουνίου, πολύ πριν η συσκευή να κυκλοφορήσει στην αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία που παρουσιάζεται για τη Sony ώστε να δείξει στους καταναλωτές της γιατί η εικονική πραγματικότητα είναι πραγματικά μία φρέσκια ιδέα και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το PlayStation VR με το PS4. Τα παιχνίδια και οι εμπειρίες τα οποία είναι διαθέσιμα σε demo περιλαμβάνουν το PlayStation VR Worlds, EVE: το Valkyrie, το Headmaster, το Battlezone όπως επίσης και το παιχνίδι πάζλ SuperHyperCube.

Η Sony σας προσφέρει ένα σύνδεσμο για να μπορείτε να βρείτε τοποθεσίες κοντά σας και διοργανώνει μία “Road to Greatness” περιοδεία η οποία θα έχει προορισμό πολλές πόλεις και η οποία θα προωθήσει τα παιχνίδια του PlayStation σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ όλο το καλοκαίρι.

Το PlayStation VR θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου και θα διατίθεται στην τιμή των $ 399. Η τρέχουσα παρτίδα των προ-παραγγελιών είναι ήδη sold out, αλλά η Sony ανακοίνωσε ότι περισσότερες παρτίδες θα είναι και πάλι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS