ΑρχικήHow ToFacebook: Πως να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει like κάποιος

Facebook: Πως να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει like κάποιος

[su_heading size=”18″ margin=”40″]To Facebook φαίνεται να απολαμβάνει να φέρνει στην επιφάνεια παλιές μας φωτογραφίες και posts με το “On this day” και τώρα άλλο ένα χαρακτηριστικό που δεν γνωρίζουν πολλοί αποδεικνύεται ότι μπορεί να γίνει το ίδιο ενοχλητικό και ντροπιαστικό![/su_heading]

Facebook

Υπάρχει λοιπόν ένας πολύ απλός τρόπος στο Facebook να δεις κάθε φωτογραφία που έχεις κάνει like καθώς και αυτές που έχουν κάνει like οι φίλοι σου.

Αν περνάς τον χρόνο σου στο κοινωνικό δίκτυο κάνοντας like σε φωτογραφίες με χαριτωμένα ζωάκια τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αν πάλι ντρέπεσαι για το ιστορικό των likes σου και δεν θες να τα δουν οι φίλοι σου τότε είναι μάλλον η ώρα να αρχίσεις να πατάς το κουμπί του unlike.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103549/pws-na-apothikeuseis-posts-sto-facebook-gia-na-ta-deis-argotera/” target=”blank” style=”glass” background=”#61e843″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμα: Πως να αποθηκεύσεις posts στο Facebook για να τα δεις αργότερα![/su_button]

Πως λειτουργεί;

Είναι πολύ απλό κι εύκολο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στο tool bar στο πάνω μέρος του Facebook και να κάνεις αναζήτηση το εξής “Photos liked by me.”

Αν θέλεις να δεις τις φωτογραφίες που έχει κάνει like κάποιος φίλος σου τότε πληκτρολόγησε “Photos liked by…” με το όνομα του ατόμου που επιθυμείς να δεις.

Capture-large_trans++OY4uR-5GLp0Vd26U1CD1xUMao3lrh_ol9EJG3FC3riI

Μπορείς ακόμα και να φιλτράρεις τις φωτογραφίες ανάλογα με τη χρονιά, την τοποθεσία ή ποιος την έχει ποστάρει. Οπότε μπορείς να περάσεις τον χρόνο σου βλέποντας σε τι έχεις κάνει like από τότε που μπήκες στο κοινωνικό δίκτυο!

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένα από τα πολλά που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι χρήστες και όταν το μαθαίνουν είτε χαίρονται είτε τρομοκρατούνται! Ελπίζουμε μόνο να μην κάψουμε σπίτια με αυτή μας την αποκάλυψη!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103510/h-prwth-dekada-tou-facebook-part1/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#e87143″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η πρώτη 10άδα του Facebook? [part 1][/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS