ΑρχικήHow ToΜάθετε εύκολα & γρήγορα τα βασικά Linux Commands!

Μάθετε εύκολα & γρήγορα τα βασικά Linux Commands! [Cheat Sheet]

Eάν επιθυμείτε να γίνετε system administrator ή απλά θέλετε να αλλάξετε από Windows σε Linux, θα πρέπει να μελετήσετε τα βασικά  Linux commands.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103493/5-basikoi-logoi-gia-tous-opoious-eftase-i-wra-na-balete-linux/” target=”blank” style=”stroked” background=”#9e43e8″ color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους έφτασε η ώρα να βάλετε Linux![/su_button]

Ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός που έχετε υιοθετήσει το Linux, μερικές φορές είναι δύσκολο να θυμάστε όλα τα commands απ’ έξω κι ανακατωτά για να πραγματοποίησετε επιτυχώς δυνατά tasks με λίγα μόνο keystrokes. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, χρειάζεσθε το απόλυτο cheat sheet που θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει την απάντηση σε όλα σας τα ερωτήματα!

Το cheat sheet που σας παρουσιάζουμε λοιπόν, συγκεντρώνει όλα τα commands σε 13 διαφορετικά  sections σύμφωνα με την χρησιμότητά τους για να σας βοηθήσουν σε ότι θέλετε να κάνετε.

Είναι δημιουργία της LinOxide, και μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF και να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103180/dual-boot-kali-linux-with-windows-10/” target=”blank” style=”stroked” background=”#43e88b” color=”#1515157″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Πως να bootάρετε διπλά το Kali Linux & τα windows 10!! Step-by-step[/su_button]

Σίγουρα είναι κάτι που αξίζει την προσοχή σας!

Μάθετε εύκολα & γρήγορα τα βασικά Linux Commands! [Cheat Sheet]
Μάθετε εύκολα & γρήγορα τα βασικά Linux Commands! [Cheat Sheet]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS