ΑρχικήinetLaptop κόβεται στη μέση από μια ισχυρή δέσμη νερού

Laptop κόβεται στη μέση από μια ισχυρή δέσμη νερού

Laptop-635x307

Να τι πρόκειται να συμβεί εάν προσπαθήσετε να κόψετε ένα Laptop στα δύο, με ένα υψηλής ισχύος μηχάνημα υδροβολής!

Υπάρχουν ένα σωρό βίντεο που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς και δείχνουν πώς οι άνθρωποι φτάνουν στα όριά τους πειραματιζόμενοι με ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης για να δουν πόσο μπορούν να αντέξουν. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα φορητό υπολογιστή του οποίου η αντοχή δοκιμάζεται με κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ένα υψηλής ισχύος μηχάνημα υδροβολής.

Δυστυχώς, ο φορητός υπολογιστής δεν ήταν τόσο ανθεκτικός όσο θα ελπίζαμε, καθώς η ισχυρή δέσμη νερού έκοψε απευθείας το εσωτερικό του μηχανήματος. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Laptop ήταν το Toshiba 2007 και οι φορητοί υπολογιστές της συγκεκριμένης εποχής ήταν εξαιρετικά ογκώδης σε σχέση με τις λεπτής μορφής μηχανές που παράγονται και πωλούνται σήμερα.

Εν ολίγοις, η ισχυρή δέσμη νερού δε θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να σκίσει στα 2 ένα σημερινό λεπτό φορητό υπολογιστή, έτσι είναι σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα να κρατάτε το Laptop σας μακριά από αυτό το επικίνδυνο μαραφέτι. Υπάρχει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και έτσι ήμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις δυνατότητες της ισχυρής εκτόξευσης νερού.

Ως προς την πιο επιστημονική πλευρά του πράγματος τώρα, η μέγιστη Abrasive Waterjet είναι μια συσκευή που κόβει σχεδόν τα πάντα, χρησιμοποιώντας τη δύναμη 60.000 psi πίδακα νερού. Για τη σύγκριση, η πίεση σε ένα ελαστικό αυτοκινήτου είναι συχνά κάπου 35 psi, πράγμα που σημαίνει ότι η δέσμη νερού είναι σαν ένα ελαφρύ σπαθί κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το νερό και ικανή να κόψει σε φέτες σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS