ΑρχικήinetEthiHak 2016 Live Hacking Contest: Ενημέρωση συμμετεχόντων σχετικά με τα reports

EthiHak 2016 Live Hacking Contest: Ενημέρωση συμμετεχόντων σχετικά με τα reports

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη επιτυχία έκλεισε η πρώτη μέρα του live Hacking Contest EthiHak 2016.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε όσον αφορά στο κομμάτι του reporting – proof of concept της διαδικασίας που ακολουθείτε για την επίτευξη του στόχου σας, και τα οποία θα πρέπει να στείλετε στο  e-mail ethihak@secnews.gr.

Tα συγκεκριμένα reports θα πρέπει να είναι γραμμένα σε γλώσσα απλή και κατανοητή. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μακροσκελή και μεγάλα σε μέγεθος, εκτός αν το επιθυμείτε φυδικά και έχετε χρόνο!

A-peek-into-Proof-of-Concept-PoC

Για κάθε εξυπηρετητή, τερματικό σταθμό που θα αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει να δημιουργείτε φάκελο με το ψευδώνυμό σας πχ δημιουργία folder HackCat και εντός αυτού θα τοποθείτε αρχείο διακριτό πχ HackCat.txt με περιεχόμενο της επιλογής σας λόγου χάρη I was here. Αφού πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να στείλετε το report (Proof Of Concept) στο  e-mail ethihak@secnews.gr. Το report δεν χρειάζεται να είναι αναλυτικότατο αλλά πρέπει να περιέχει την διαδικασία που ακολουθήσατε και ορισμένα screenshots τα οποία θα αποδεικνύουν ότι αποκτήσατε πρόσβαση στην υποδομή.

Υπενθυμίζουμε πως νικητής του διαγωνισμού θα στεφθεί εκείνος που θα στείλει πρώτος το καλύτερο report μέχρι την Πέμπτη 7/4/16 και ώρα 14.59. Email πέραν της συγκεκριμένης ώρας θα θεωρούνται άκυρα.

Επιπροσθέτως σε περίπτωση πολλαπλών reports θα επιλεγεί ως νικητής αυτός που έχει αποκτήσει πρόσβαση στον Domain controller με δικαιώματα διαχειριστή ανάλογα με τον χρόνο!

mq1

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες πως καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αποστέλλονται hints μέσα από twitter account https://twitter.com/EthiHak.


type=”button” https://twitter.com/EthiHakbtn-large” variation=”btn-info”]FOLLOW US ON TWITTER: @EthiHak

Όλα τα ερωτήματα που θέλουν να θέσουν οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να το κάνουν μέσω του twitter account που θα δοθεί και μόνο! Θα απαντώνται μόνο τα ερωτήματα που κρίνει η επιτροπή απαραίτητο.

Και φυσικά για οποιαδήποτε επικοινωνία σας μη ξεχνάτε το hashtag #EthiHak

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS