ΑρχικήHow ToΠως να βρεις αν το ταίρι σου χρησιμοποιεί κρυφά το Tinder!

Πως να βρεις αν το ταίρι σου χρησιμοποιεί κρυφά το Tinder!

Μήπως έχεις αναρωτηθεί αν το άλλο σου μισό όταν δεν είστε μαζί παίζει κρυφά στο Tinder;

Tinder

Ειδικά αν γνωριστήκατε μέσω του Tinder σίγουρα μπορεί κάποιες φορές να αναρωτιέσαι μήπως συνεχίζει και χρησιμοποιεί την εφαρμογή!

Τώρα υπάρχει λύση να μάθεις την αλήθεια! Μια νέα ιστοσελίδα με το όνομα Swipebuster επιτρέπει στον κόσμο να μάθει αν το ταίρι του χρησιμοποιεί το Tinder ή όχι με αντάλλαγμα 4.99 δολάρια. Αν όντως χρησιμοποιεί την εφαρμογή τότε οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δουν τις φωτογραφίες τους, τις λεπτομέρειες των προτιμήσεων τους και το πιο σημαντικό: πότε συνδέθηκαν τελευταία φορά!

Η πληρωμή των 4.99 δολαρίων σας δίνει τη δυνατότητα 3 αναζητήσεων όποτε μπορείτε να κάνετε και αναζήτηση άλλων 2 εκτός του ταιριού σας. Χρειάζεστε απλά το μικρό όνομα, το φύλο και την ηλικία του ατόμου που ψάχνετε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε την απάντηση σας!

Swipebuster

Και όμως το Swipebuster δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Μιλώντας στο Vanity Fair, ο ιδρυτής του που θέλει να παραμείνει ανώνυμος δήλωσε:

“Υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα για τους ανθρώπους που οι άνθρωποι οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που μοιράζονται χωρίς δεύτερη σκέψη τις πληροφορίες τους αλλά είναι και οι εταιρίες που δεν κάνουν γνωστό στους χρήστες τι ακριβώς κάνουν με αυτές τις πληροφορίες!”

https://www.secnews.gr/79376/%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%AF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9/btn-large” variation=”btn-info”]Να τι συμβαίνει όταν ένα σκυλί μπαίνει στο Tinder

Ενώ οι χρήστες του Swipebuster θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει, παρουσιάζεται επίσης το πρόβλημα της έλλειψης της ιδιωτικής ζωής για τους εκατομμύρια χρήστες εφαρμογών όπως το Tinder. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει ακριβώς πόσο εύκολο είναι να πάρει κανείς δεδομένα οποιουδήποτε που χρησιμοποιεί την εφαρμογή και θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε μια μεγάλη διαρροή όπως αυτή του Ashley Madison πέρυσι, το οποίο εξέθεσε χιλιάδες ανθρώπους για απιστία καθώς και τους κωδικούς τους, τα μηνύματα τους και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους. Και όλα αυτά χωρίς καν να χρειαστεί να γίνει hacking στο σύστημα του.

Έτσι αν αναρωτιέστε αν το ταίρι σας χρησιμοποιεί Tinder τώρα μπορείτε να το μάθετε με το Swipebuster αλλά καλό θα ήταν να κάνετε στον εαυτό σας μερικές ηθικές ερωτήσεις πρώτα!

https://www.secnews.gr/100241/tinder-%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%86%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%8c%cf%82/Το Tinder κρυφά κατατάσσει το πόσο “επιθυμητός” είστε!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS