ΑρχικήinetΤα 5 κορυφαία apps για εξοικονόμηση χώρου στα Android smartphones

Τα 5 κορυφαία apps για εξοικονόμηση χώρου στα Android smartphones

Best-Android-Apps-of-the-Week-Box-3.5-Snowball-Tasker-4.5-and-More

Εδώ είναι οι 5 εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο για τις εικόνες και τα βίντεό σας στο Android smartphones και tablets

Υπάρχουν προγραμματιστές που έχουν εργαστεί σκληρά για την παροχή μιας καλής υπηρεσίας διαχείρισης της μνήμης και την ανεύρεση επιπλοκών σε τεχνικά ζητήματα. Παρουσιάζουμε ορισμένες δοκιμασμένες εφαρμογές, οι οποίες έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές.

Gallery Doctor:

Πρώτη είναι το Gallery Doctor από την AVG Labs. Η βασική προϋπόθεση για αυτή είναι απλή, η εφαρμογή εντοπίζει δύο αντίτυπα των θολών και κακών φωτογραφιών και στη συνέχεια το καθιστά εξαιρετικά εύκολο για σας να τις επανεξετάσετε και να τις διαγράψετε ώστε να ελευθερώσετε χώρο. Μόλις ανοίξετε την Gallery Doctor, θα ξεκινήσει η σάρωση για φωτογραφίες και βίντεο που θα χρειάζονταν ίσως διαγραφή. Και μετά τις οργανώνει σε κατηγορίες- κακές φωτογραφίες, παρόμοιες φωτογραφίες, φωτογραφίες για κριτική, Long Βίντεο, WhatsApp φωτογραφίες και εικόνες.

ClearMeOut:

Το ClearMeOut είναι της Indivisible Industries. Αυτή η εφαρμογή για Android θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμη εάν συνεχώς διαγράφετε αρχεία από λήψεις σας ή φακέλους εγγράφων, επειδή μπορεί είτε να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία αυτή ή να την κάνει τόσο απλή όσο πατώντας ένα κουμπί. Το ClearMeOut δεν έχει ακριβώς όμορφο σχεδιασμό, αλλά δεν πειράζει, γιατί απλώς έχει να κάνει με τη διαγραφή αρχείων γρήγορα, έτσι δεν θα ξοδεύετε πολύ χρόνο σε αυτό το app. Για να το ρυθμίσετε, πηγαίνετε στο μενού Προτιμήσεις και στη συνέχεια επιλέξτε οποιοδήποτε φάκελο που θέλετε να καθαρίσετε περιοδικά.

CCleaner:

Αυτό το app εξοικονόμησης χώρου έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη μάρκα μεταξύ των χρηστών των Windows, αλλά τώρα το CCleaner από την Piriform είναι επίσης διαθέσιμο στα Android. Ακριβώς όπως το PC ομόλογό του, είναι ένα καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων που καθαρίζει από τα συσσωρευμένα δεδομένα εφαρμογών για να ελευθερώσετε χώρο για τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το CCleaner, η εφαρμογή θα σκανάρει αυτόματα τη συσκευή σας αναζητώντας άχρηστα cache app, εικονίδια, ΔΧΕ αρχεία του εγκαταστάτη, και παλιά δεδομένα. Μόλις τελειώσει με αυτή τη σάρωση, θα πάρετε μια έκθεση σχετικά με το πόσο χώρο μπορείτε να εξοικονομήσετε.

SD Maid:

Η επόμενη καταχώρηση στη λίστα μας είναι αρκετά παρόμοια με το CCleaner, αλλά με μία μεγάλη εξαίρεση. Η SD Maid από τον προγραμματιστή Darken απαιτεί μια συσκευή rooted, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εξοικονομήσει χώρο σε φακέλους που άλλες εφαρμογές απλά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση.

Google Photos

Η τελευταία εφαρμογή Android στη λίστα μας κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό, και δεν είναι αρκετά γνωστή για τις ικανότητές της στην εξοικονόμηση χώρου. Η Google Photos είναι μια τρομερή υπηρεσία αποθήκευσης για τις εικόνες και τα βίντεο, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι έχει τη δυνατότητα να σώσει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS