ΑρχικήinetΤο Windows 10 Preview για τηλέφωνα θα υποστηρίξει ενημερώσεις σε RTM

Το Windows 10 Preview για τηλέφωνα θα υποστηρίξει ενημερώσεις σε RTM

Εκατομμύρια χρήστες των Windows Phone αναμένεται ότι θα κατεβάσουν το Windows 10 Preview για τα τηλέφωνα όταν θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές. Έτσι η Microsoft εξετάζει ήδη μια επιλογή που θα μπορούσε να αποκτήσει κρίσιμη σημασία για όλους τους μυημένους: να διαθέσει ενημερώσεις για το RTM.

Windows 10 Preview Phones
Ο Gabriel Aul, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, επιβεβαίωσε σε ένα tweet ότι “αυτή είναι η πρόθεση μας”, επισημαίνοντας ότι μια τέτοια δυνατότητα θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε κάποιο σημείο στο μέλλον.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη όμως, καθώς η Microsoft υιοθετεί μια παρόμοια στρατηγική για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αφού επιθυμεί οι Windows Insiders να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν σε RTM εύκολα, χωρίς να απαιτείται μια νέα εγκατάσταση.

Στην πραγματικότητα, η Microsoft εργάζεται για να καταστήσει τις άμεσες ενημερώσεις ευκολότερες σε όλες τις τρέχουσες εκδόσεις των Windows, επειδή οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους στα Windows 10 δωρεάν μέσα στον πρώτο χρόνο μετά την κυκλοφορία τους.

Στους χρήστες των Windows 7 και Windows 8.1 θα προσφέρονται τα Windows 10 με μηδενικό κόστος στους πρώτους 12 μήνες μετά την κυκλοφορία τους και η αναβάθμιση θα γίνεται μέσω του ενσωματωμένου Windows Update.

Συνοπτικά, αυτό είναι ένα αρκετά κρίσιμο χαρακτηριστικό για όλους, ιδίως επειδή δεν θα απαιτεί σχεδόν καμία παρέμβαση του χρήστη και τα πάντα θα γίνονται γρήγορα σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, μειώνεται ο κίνδυνος σφαλμάτων ή άλλων ζητημάτων που θα μπορούσαν να διακόψουν τη διαδικασία εγκατάστασης και ως εκ τούτου θα απαιτούνταν περαιτέρω βοήθεια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS