ΑρχικήsecurityProject TURBINE: Η NSA διανέμει εξελιγμένο κακόβουλο λογισμικό σε όλο τον κόσμο...

Project TURBINE: Η NSA διανέμει εξελιγμένο κακόβουλο λογισμικό σε όλο τον κόσμο

NSA-TURBINE-Malware

Εκτός από τη συλλογή μεταδεδομένων και εισαγωγή backdoor στις συσκευές και τα λογισμικά, η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας ( NSA ) έχει ένα μάτι σε κάθε δημοσίευση, εικόνα, μήνυμα που έχετε στείλει ποτέ στο Facebook. Ξέρω ότι δεν θα αισθάνεστε ελεύθεροι λαμβάνοντας υπόψη την ιδιωτική σας ζωής, αλλά, αυτό κάνει η NSA για σας.

Η νέα αποκάλυψη του Glenn Greenwald αφαίρεσε τη μάσκα από ένα ακόμα μυστικό της λειτουργίας επιτήρησης που διενεργήθηκε από την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, NSA, το πρόγραμμα που ονομάστηκε ως «TURBINE», σύμφωνα με τα απόρρητα αρχεία που διέρρευσε ο Edward Snowden.

Τα απόρρητα έγγραφα που παρουσιάζονται από την ιστοσελίδα The Intercept, δείχνουν ότι η NSA με τον Βρετανό ομόλογό της GCHQ έχουν διανείμει ένα κακόβουλο λογισμικό επιτήρησης για τους υπολογιστές και συσκευές δικτύων. Τα “εμφυτεύματα”, που είναι σε θέση να spam-άρουν εκατομμύρια κομμάτια εξελιγμένων κακόβουλων προγραμμάτων την ίδια στιγμή, έχουν χρησιμοποιηθεί διαδοχικά σε πάνω από 50.000 Ευάλωτους Υπολογιστές ( CNE ) σε όλο τον κόσμο και ο αριθμός τους αναμένεται να φτάσει τα 85.000 μέχρι το τέλος του 2013.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS