ΑρχικήinetΗ εφαρμογή ClearFocus για Android tablets σας βοηθά να εργαστείτε χωρίς περισπασμούς...

Η εφαρμογή ClearFocus για Android tablets σας βοηθά να εργαστείτε χωρίς περισπασμούς

ClearFocus-App-for-Android-Tablets-Helps-You-Work-Without-Distractions

Συνήθως, τα tablets και τα smartphones κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά όχι αν προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε σε μια εργασία με συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το να έχετε το tablet δίπλα σας μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ιδέα, γιατί πιθανόν να σας «γαργαλάει» η ιδέα του να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο Facebook ή απλά να αναζητήσετε κάτι στη Google.

Για να αντιμετωπισθούν αυτές οι εναλλαγές της διάθεσης, ένα μέλος του forum xda-developers έχει αναπτύξει μια εφαρμογή ιδιαίτερα χρήσιμη για χρήστες tablets, που ονομάζεται ClearFocus.

Το ClearFocus είναι μια απλή εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν χρονικά διαστήματα εργασίας και διαλείμματα. Υπάρχει μια επιλογή για τον καθορισμό των μεγαλύτερων διαλειμμάτων μετά από μια παρατεταμένη περίοδο εργασίας. Οι χρήστες θα παρατηρήσουν έναν μεγάλο κύκλο, που θα καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του περιβάλλοντος εργασίας, το οποίο θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Στο κέντρο του κύκλου, θα εμφανίζεται ο υπολειπόμενος χρόνος.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους περισπασμούς προέρχονται από το διαδίκτυο, η προγραμματιστές προσέθεσαν τη δυνατότητα απενεργοποίησης του διαδικτύου, ενώ το χρονόμετρο είναι ενεργό.

Συν τοις άλλοις, μπορούν να απενεργοποιηθούν οι κοινοποιήσεις και οι ήχοι. Τώρα δεν θα έχετε καμία δικαιολογία για να μην ολοκληρώσετε την εργασία σας στην ώρα της. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS