ΑρχικήinetΤο Pillow Talk στέλνει στον σύντροφό σας τον ήχο της καρδιάς σας!

Το Pillow Talk στέλνει στον σύντροφό σας τον ήχο της καρδιάς σας!

Το Pillow Talk είναι ένα σημαντικό μέρος μιας σχέσης. Είναι οι προσωπικές σας συνομιλίες πριν κοιμηθείτε καθώς κοιτάζετε ο ένας τα μάτια του άλλου.

Αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, όταν βρίσκεστε σε μια σχέση από απόστασης. Ένα προϊόν που πήρε το όνομά του από αυτές τις κοινές στιγμές ελπίζει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ερωτευμένων. Το Pillow Talk σας δίνει τη δυνατότητα να αισθάνεστε την παρουσία του συντρόφου σας καθώς ακούτε ένας την καρδιά του άλλου μέσω ενός ηχείου και ενός wristband.

Το Pillow Talk στέλνει στον σύντροφό σας τον ήχο της καρδιάς σας!

Μια εφαρμογή iOS ή Android φέρνει εσάς και το σύντροφό σας μαζί! Όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι, φοράτε τα βραχιολάκια σας που περιέχουν αισθητήρες για την καρδιά. Μπορείτε να ακούσετε και να αισθανθείτε την καρδία του άλλου μέσω ενός ηχείου το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας.

Τα προϊόντα, που διατίθενται σε κόκκινο ή μπλε, είναι σχεδιασμένα με μαλακό και άνετο ύφασμα. Το ηχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το μαλακό κάλυμμα για να ακούτε πιο δυνατά τον κτύπο της καρδιάς του συντρόφου σας. Χρησιμοποιώντας το app, μπορείτε, επίσης, να συνδέσετε τα ακουστικά σας στο τηλέφωνό σας και ακούστε κτύπο της καρδιάς του αγαπημένου σας προσώπου.

pillow-talk-app

Το Pillow Talk αρχικά δημιουργήθηκε για ζευγάρια, σύμφωνα με τη σελίδα του Kickstarter και η καμπάνια αυτή τελειώνει στις 10η Δεκέμβρη.

Περίπου 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν μακρία από τους συζύγους τους, σύμφωνα με μια έκθεση του 2014 από την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ. Και περίπου τα τρία τέταρτα των φοιτητών είχαν μια μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως, σύμφωνα με μια μελέτη του 2012 από το Πανεπιστήμιο Purdue.

Η Joanna Montgomery, η ιδρυτής της Little Riot που κάνει το Pillow Talk, λέει ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πέρα ​​από ρομαντικές επαφές. Για παράδειγμα, οι γονείς που είναι συχνά μακριά από το σπίτι τους και τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους.

Ενώ η σύγχρονη τεχνολογία έχει επιτρέψει στους ανθρώπους να συνδέονται με τους αγαπημένους μέσω μηνυμάτων, βίντεο chat και απλώς να μιλάνε στο τηλέφωνο, η Montgomery, η οποία ήταν σε μια σχέση από απόσταση, όταν ανέπτυξε αυτή την ιδέα, σκέφτεται ότι αυτού του είδους η σύνδεση δεν είναι αρκετή. Έτσι, σχεδίασε το Pillow Talk ως μέρος ενός έργου του πανεπιστημίου.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XYYm_5e_d5k” width=”740″]

Ωστόσο, το Pillow Talk δεν είναι η μόνη συσκευή που συνδέει τους ανθρώπους μέσω των κτύπων της καρδιάς. Το Digital Touch της Apple Watch σας επιτρέπει να στείλετε τους κτύπους της καρδιάς σας σε κάποιον. Η healthcare εφαρμογή του ρολογιού χρησιμοποιεί αισθητήρες, ώστε οι γονείς να ακούνε τον κτύπο της καρδιάς του μωρού τους στον καρπό τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS