ΑρχικήinetΤο Facebook θα σας αφήσει να «κάνετε ένα διάλειμμα» από τον πρώην...

Το Facebook θα σας αφήσει να «κάνετε ένα διάλειμμα» από τον πρώην σας!

Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook προσθέτει πιο πολύπλοκα στρώματα στο θέμα σχέσης, ειδικά όταν μια σχέση φτάσει στον χωρισμό. Τώρα, το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για να διευκολύνει τα πράγματα.

Το Facebook θα σας αφήσει να «κάνετε ένα διάλειμμα» από τον πρώην σας!

Το Facebook δοκιμάζει με μια σειρά από χαρακτηριστικά στο κινητό που θα σας επιτρέπουν να περιορίσετε την ποσότητα του περιεχομένου που εμφανίζεται από τους πρώην σας και αντίστροφα, ανακοίνωσε την Πέμπτη. Το χαρακτηριστικό θα σας επιτρέπει να βλέπετε λιγότερες πληροφορίες από πρώην συντρόφους σας, χωρίς να χρειάζεται να τους μπλοκάρετε ή να τους σβήσετε από φίλους σας.

Με τα νέα εργαλεία, όταν αλλάζετε την κατάσταση της σχέσης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τον αριθμό των ενημερώσεων, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα βλέπετε από το εν λόγω πρόσωπο. Το όνομα αυτού του ατόμου δεν θα εμφανίζεται πλέον στα προτεινόμενη άτομα για μήνυμα ή για να προσθέσετε ετικέτα. Επιπλέον, το Facebook θα σας δώσει τη δυνατότητα αυτόματα να αφαιρέσετε τις ετικέτες ή να περιορίσετε την ορατότητα μηνυμάτων και φωτογραφιών σας με κάποιον πρώην. Μπορείτε είτε να πηγαίνετε σε μια μια δημοσίευση και να αποφασίζετε αν θέλετε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας ή απλά αν θέλετε να απαλλαγείτε από όλες τις ετικέτες μονομιάς.

Επιπλέον, το χαρακτηριστικό αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε και τις ενημερώσεις που θα βλέπει ο πρώην σας για σας. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκρύψετε τις αναρτήσεις σας από το εν λόγω πρόσωπο, έτσι θα είναι σε θέση να βλέπει μόνο τις δημοσιεύσεις που εσείς έχετε κάνει δημόσιες, με κοινούς φίλους ή εκείνους που τους εσείς τους έχετε επισημάνει με ετικέτα.

news_feed

Η Kelly Winters, διευθύντρια προϊόντος στο Facebook, είπε σε μια δημοσίευση ότι οι χρήστες συχνά ρωτούν τι επιλογές έχουν, όταν τελειώσει μια σχέση, εκτός από τη διαγραφή φίλου ή αποκλεισμού ενός πρώην. Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει περισσότερη ευελιξία σε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία.

Προς το παρόν, το Facebook δοκιμάζει τη δυνατότητα αυτή στις ΗΠΑ, στην εφαρμογή για κινητά. Σχεδιάζει να το καταστίσει διαθέσιμο ευρύτερα μόλις λάβει σχόλια από τους χρήστες που το δοκίμασαν.

Ο τερματισμός μιας σχέσης στην εποχή του Facebook είναι πάντα μια περίπλοκη πρόταση. Ενώ μπορεί να μην δείτε ποτέ φυσικά τον πρώην σας, με το Facebook θα εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή σας, είτε το θέλετε είτε όχι. Ενώ η διαγραφή φίλου και το μπλοκάρισμα εδώ και καιρό παρείχαν έναν απλό τρόπο για να αφαιρέσετε την ψηφιακή του παρουσία εντελώς, είναι μια «χοντροκομμένη» κίνηση που πολλοί θεωρούν κακόγουστη, ειδικά εάν ένας χωρισμός ήταν σχετικά φιλικός.

Το Facebook έχει επικεντρωθεί πρόσφατα στο να είναι πιο ευαίσθητο στο περιεχόμενο που δείχνει στους χρήστες του. Για πολλούς, αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS