ΑρχικήsecurityΕπίθεση εκδίκησης Τούρκων hackers στην ιστοσελίδα του Βατικανού

Επίθεση εκδίκησης Τούρκων hackers στην ιστοσελίδα του Βατικανού

Επίθεση εκδίκησης Τούρκων hackers στην ιστοσελίδα του Βατικανού

Μια ομάδα Τούρκων hackers «κατέβασαν» την επίσημη ιστοσελίδα της Πόλης του Βατικανού για να διαμαρτυρηθούν κατά των δηλώσεων του Πάπα Francesco για τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Τούρκοι Ηαckers έκλεισαν την επίσημη ιστοσελίδα της Πόλης του Βατικανού για εκδίκηση κατά των  πρόσφατων δηλώσεων του Πάπα Φραγκίσκου για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Η ομάδα Ηαckers με το όνομα Herakles (@THTHerakles) ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την επίθεση ενάντια στην ιστοσελίδα της Πόλης του Βατικανού, μέχρι ο Πάπας να ζητήσει συγγνώμη επίσημα για τις δηλώσεις του.

“Θέλουμε ο Πάπας να ζητήσει συγγνώμη για τα λόγια του, αλλιώς να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα θα παραμένει offline”, δήλωσε ένας από τους χάκερς στο Hackread.

Οι δηλώσεις του Πάπα για τη γενοκτονία των Αρμενίων έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση της τουρκικής κυβέρνησης. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut Cavusoglu ορίζει «απαράδεκτη» τη στάση του επικεφαλή της Χριστιανικής Εκκλησίας, επιβεβαιώνοντας ότι η δήλωση του είναι «εκτός επαφής τόσο με ιστορικά γεγονότα όσο και με την νομική βάση».

Χωρίς τίτλο

Παρακάτω εμφανίζεται ένα από τα tweets που δημοσιεύθηκε από τους hackers σχετικά με την επίθεση στην ιστοσελίδα της Πόλης του Βατικανού:

Vatican-city-website-down-21

Η ιστοσελίδα της Πόλης του Βατικανού έγινε redirected σε έναν άλλο διακομιστή, προκειμένου να μετριάσουν την επίθεση.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS