ΑρχικήinetΤι είναι το CMS Secretary

Τι είναι το CMS Secretary

Script-of-the-Day-Secretary

Το Secretary είναι ένα CMS που στοχεύει την αγορά των δημιουργικών έργων, ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα «δημιουργικά πρόσωπα», όπως σχεδιαστές ιστοσελίδων, εικονογράφους, ζωγράφους, καλλιτέχνες και ούτω καθεξής.

Χάρη σε εργαλεία όπως το Photoshop, το Illustrator, το Sketch ή το InDesign, η δημιουργική βιομηχανία γίνεται όλο και μεγαλύτερη, και αυτό που κάποτε ήταν μια εξειδικευμένη αγορά μπορεί να φέρει ικανοποιητικά κέρδη, αν ξέρεις πώς να στοχεύσεις και να το χειριστείς.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εργάζονται στη συγκεκριμένη βιομηχανία, θα πρέπει να προβάλλουν τα έργα τους ηλεκτρονικά.

Ενώ ορισμένα CMS scripts όπως το WordPress ή το Joomla έχουν ειδικά themes και plugins για τη δημιουργία αυτών των χαρτοφυλακίων, τις περισσότερες φορές οι ιστοσελίδες που δημιουργούνται είναι πολύ αργές στη φόρτωση και γεμάτες με άχρηστο περιεχόμενο και κώδικα.

Για αυτές τις περιπτώσεις, ένα CMS όπως το Secretary είναι πιο κατάλληλο, δεδομένου ότι έχει υλοποιηθεί για τη δημιουργία και τη δημοσίευση χαρτοφυλακίων εξ αρχής.

Διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά ενός CMS όπως στατική διαχείριση της σελίδας, τη δική του μηχανή του blogging, themes και plugins, αλλά τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά αφορούν τη δημιουργία χαρτοφυλακίου και τη διαχείριση αρχείων, κάτι το οποίο κάνει πολύ καλά.

Κατεβάστε το Secretary εδώ. Δείτε περισσότερα screenshots εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS