ΑρχικήinetΆμεση αποστολή φωτογραφιών και video στον αναβαθμισμένο Facebook Messenger

Άμεση αποστολή φωτογραφιών και video στον αναβαθμισμένο Facebook Messenger

facebook-messenger_2

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση ότι το Facebook Messenger θα είναι η μοναδική επιλογή για chat στο Facebook μέσω κινητού, η εφαρμογή αναβαθμίζεται με επιπλέον χαρακτηριστικά διαμοιρασμού φωτογραφικού και βίντεο περιεχομένου.

Με τον αναβαθμισμένο Messenger οι χρήστες μπορούν να στείλουν φωτογραφία ή ένα βιντεομήνυμα άμεσα καθώς κάνουν chat με την κάμερα, χωρίς όμως προεπισκόπηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν αρχεία εικόνας και video από το κινητό τους με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη, αλλά όσοι επιλέξουν να τραβήξουν εκείνη τη στιγμή φωτογραφία, αυτή θα σταλεί αμέσως χωρίς κάποια προεπισκόπηση, δυνατότητα διόρθωσης κ.λπ.

Παρόμοια δυνατότητα έχει ήδη το Viber, ωστόσο ο χρήστης μπορεί να κοιτάξει πρώτα τη λήψη του και μετά να επιβεβαιώσει την αποστολή της φωτογραφίας.

Μία ακόμα αλλαγή που έρχεται στο νέο Messenger είναι η εύκολη αναζήτηση σε συνομιλίες και το εύκολο download σε stickers με παρατεταμένο touch στην οθόνη.

Ο αναβαθμισμένος Messenger είναι διαθέσιμος για iOS συσκευές, ενώ η αναβάθμιση για Android να έρχεται τις επόμενες ημέρες.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS