ΑρχικήinetΗ Microsoft αναφέρει ότι η Αυστραλία έχει ήδη απεγκαταστήσει τα Windows XP

Η Microsoft αναφέρει ότι η Αυστραλία έχει ήδη απεγκαταστήσει τα Windows XP

Microsoft-Says-Australia-Has-Already-Dumped-Windows-XP

Το τέλος των Windows XP είναι λίγες μόνο ημέρες μακριά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι χρήστες είναι έτοιμοι γι’ αυτό, καθώς τα στατιστικά δείχνουν ότι εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να τα τρέχουν.

Αυτό δε συμβαίνει στη περίπτωση της Αυστραλίας, καθώς η πλειοψηφία των χρηστών στη χώρα έχει ήδη μεταβεί σε ένα νεότερο λειτουργικό σύστημα, σύμφωνα με ένα τοπικό στέλεχος της Microsoft.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Marketing Product Manager της Microsoft Αυστραλίας, Εμανουέλε Silanesu: «Εδώ στην Αυστραλία είμαστε αρκετά προηγμένη χώρα τεχνολογικά, υιοθετούμε έγκαιρα τις νέες τεχνολογίες.»

Τα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται από την StatCounter, φαίνεται να υποστηρίζουν αυτές τις δηλώσεις, καθώς τα Windows XP χάνουν χρήστες λόγω πολύ νεότερων προϊόντων, όπως τα Windows 8.

Ενώ τα Windows 7 παραμένουν το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα στην Αυστραλία με 43.92%, τα Mac OS X και iOS έρχονται στη δεύτερη και Τρίτη θέση, αντίστοιχα. Τα Windows 8 είναι αμέσως μετά με 7,01%, και ακολουθούν τα Windows XP με 6.83%.

Τα Windows 8.1, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος από τη Microsoft που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2013, βρίσκονται ακριβώς από πίσω με μερίδιο αγοράς 5,29% για το μήνα Μάρτιο του 2014.

 

 

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS