Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Firefox Metro για τα Windows 8, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος

ffoxmetroΗ Mozilla ανακοίνωσε επίσημα πως σταμάτησε την ανάπτυξη της έκδοσης Metro του Firefox, λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της για τα Windows 8.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η εταιρεία δεν έχει ούτε τους πόρους ούτε την δύναμη των ανταγωνιστών της και ότι πρέπει να κάνει τις επιλογές της.

Το «Metro» project δεν ήταν πρώτης προτεραιότητας, σε αντίθεση με τις Windows, Mac, Linux και Android εκδόσεις του Firefox.

Ο βασικός λόγος που οδήγησε τη Mozilla σε αυτή την απόφαση, ήταν ότι η Metro έκδοση του δημοφιλούς browser δεν ήταν έτυχε της προσοχής και της αποδοχής των χρηστών.

Παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τις preview και beta εκδόσεις του Firefox, το Metro δε κατάφερε ποτέ να έχει πάνω από 1.000 ενεργούς χρήστες σε καθημερινή βάση.

Το Metro είχε κυκλοφορήσει για Windows 8 σε preview έκδοση τον Οκτώβριο του 2012, όμως η επίσημη κυκλοφορία του είχε μετατεθεί τρεις φορές έκτοτε, προμηνύοντας ότι ήταν ένα project που δε θα έχει την επιτυχία των προηγούμενων.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *