ΑρχικήinetΛογισμικό υπόσχεται να σβήσει οριστικά από το Ίντερνετ τα ψέματα για μας

Λογισμικό υπόσχεται να σβήσει οριστικά από το Ίντερνετ τα ψέματα για μας

9BD7B99AC45D0B1C33DB70DB6CBFF2B6

Η Brand.com εγκαινιάζει πρόγραμμα που θα καθαρίζει τις μηχανές αναζήτησης από τις ανυπόστατες φήμες που μας αφορούν!

Η γνωστή φίρμα που διαχειρίζεται την ηλεκτρονική μας φήμη ισχυρίζεται ότι ανέπτυξε εφαρμογή που θα ξεψαχνίζει τον ηλεκτρονικό κόσμο για να βρει ψέματα και φημολογίες που αφορούν στους πελάτες της και κατόπιν θα τους απαλλάξει από τις ανυπόστατες κατηγορίες σβήνοντας κάθε ίχνος!

Η Brand.com πρέπει βέβαια να αποκαλύψει κάποια στιγμή την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τη μεγαλόστομη υπόσχεσή της, ο πρόεδρος της φίρμας πάντως Michael Zammuto δήλωσε πρόσφατα ότι το «πατενταρισμένο σύστημα De-Indexing Action Plan είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για την οριστική διαγραφή παραπλανητικού περιεχομένου από τους αλγόριθμους αναζήτησης των Google, Yahoo και Bing».

Η αγορά διαχείρισης ηλεκτρονικής φήμης (online reputation management) είναι πλέον ιδιαιτέρως ανθηρή, καθώς έργο της είναι ο «καθαρισμός» του ψηφιακού προφίλ ατόμων ή εταιριών.

repmngmonl1Πώς το κάνουν; «Θάβουν» τα αρνητικά αποτελέσματα αναζήτησης πλημμυρίζοντας το Ίντερνετ με θετικά στοιχεία για τον πελάτη και βελτιώνουν το περιεχόμενο των searches στη μηχανή αναζήτησης.

Το να υπόσχεται λοιπόν κάποιος ότι θα είναι σε θέση να αφαιρεί μόνιμα τις μη κολακευτικές πληροφορίες για κάποιον είναι ένα ιδιαιτέρως φιλόδοξο σχέδιο, που -αν δουλέψει- θα φέρει αναμφισβήτητα τα πάνω-κάτω στην αγορά!

repmngmonl2

Αν λοιπόν η πρώην σας βομβαρδίζει τον online κόσμο με ψευδείς ισχυρισμούς για σας και τη σεξουαλικότητά σας(!), η Brand.com υπόσχεται να σας απαλλάξει από τα λιβελογραφήματα καθαρίζοντας τη μηχανή αναζήτησης της Google από το περιεχόμενο που βλάπτει τη δημόσια εικόνα σας!

repmngmonl3Υπομονή να δούμε αν όντως δουλεύει το πρόγραμμα…

 

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS