ΑρχικήsecuritySyrian Electronic Army: Hacked το email, το Facebook και το Twitter του...

Syrian Electronic Army: Hacked το email, το Facebook και το Twitter του Barack Obama

Η ομάδα των Syrian Electronic Army ισχυρίζεται ότι κατάφερε να παραβιάσει την ιστοσελίδα του προέδρου της Αμερικής Barack Obama, τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καθώς και τους λογαριασμούς του στο Twitter και το Facebook.

obama-facebook-hacked

Χθες το βράδυ, η ομαδα Syrian Electronic Army (SEA) παραβίασε (όπως δημοσιεύσαμε το πρωί) την ιστοσελίδα δωρεών του προέδρου της Αμερικής donate.barackobama.com. Μετά το επιτυχημένο hack ή ιστοσελίδα ανακατευθυνόταν στην ιστοσελίδα των hackers ( sea.sy) με ένα σύντομο μήνυμα: “Hacked by SEA”

obama-twitter-hacked

Σύμφωνα όμως με το Hacker News οι hackers κατάφεραν να δημοσιεύσουν και στην σελίδα του προέδρου στο Facebook αλλά και στον λογαριασμό του στο Twitter. Όλα τα links που δημοσίευσαν οι hackers στις σελίδες κοινωνικών δικτύων του Αμερικάνου προέδρου οδηγούν σε ένα βίντεο που δείχνει την αλήθεια για τη Συρία, όπως δήλωσαν οι Hackers στο Mashable .

Η ομάδα SEA δεν σταματησε εκεί. Έδωσαν στην δημοσιότητα μια φωτογραφία από το email του Barack Obama. Βέβαια το email που δείχνει η φωτογραφία είναι ένα Gmail με την διεύθυνση ssnurpus@barackobama.com. Αυτό δείχνει φυσικά ότι το domain λειτουργεί με Google Apps. Αν παρατηρήσετε στο chat του Gmail το όνομα του ιδιοκτήτη του email φαίνεται πράσινο αφού εκείνη την στιγμή οι hackers ήταν μέσα στον λογαριασμό της Suzanne Snurpus. Σίγουρα όμως το email δεν ήταν του Barack Obama.

obama-emails-hacked

Πηγή: secnews.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS