ΑρχικήinetChrome 63 με νέα χαρακτηριστικά και 37 διορθώσεις ασφαλείας

Chrome 63 με νέα χαρακτηριστικά και 37 διορθώσεις ασφαλείας

H Google προώθησε το βράδυ της Τετάρτης το πρόγραμμα περιήγησης Chrome 63 στο σταθερό κανάλι για όλα τα υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα, GNU/Linux, macOS και Windows.

Ο Chrοme 63 ήταν στο κανάλι Beta από τα τέλη Οκτωβρίου και ετοίμαζε κάποιες σημαντικές αλλαγές για τους προγραμματιστές, όπως ένα νέο Device Memory API, async iterators και generators, δυναμικά module imports, καθώς και διάφορες αλλαγές στο UI.

Η συγκεκριμένη έκδοση φέρνει και σημαντικές βελτιώσεις στον κινητήρα Blink μαζί με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων.Chrome 63

Οι βελτιώσεις στο Blink engine που έρχονται με τον Chrοme 63 διορθώνουν θέματα σε πάρα πολλές λειτουργίες – χαρακτηριστικά: DOM, CSS, HTML, MediaStream, JavaScript, συνδέσεις, γραμματοσειρές, δίκτυο, αποθήκευση και sensor.

Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει μια νέα σελίδα chrome://flags και τροποποιεί τα permissions drop-down για μια καλύτερη εμπειρία του τελικού χρήστη.

Το Chrome 63 προσθέτει επίσης υποστήριξη για τη λειτουργία “display: minimal-ui”, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να εμφανίζουν ένα UI για τους χρήστες που μοιάζει με τις προσαρμοσμένες καρτέλες του Chrome.

Με τη νέα έκδοση του Chrοme 63, έρχονται και 37 διορθώσεις ασφαλείας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Chrοme 63 (63.0.3239.84) από την επίσημη ιστοσελίδα.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS