ΑρχικήUpdatesΤα elementary OS 5.0 Beta και CentOS 6.10 είναι επιτέλους εδώ

Τα elementary OS 5.0 Beta και CentOS 6.10 είναι επιτέλους εδώ

elementaryΜετά από αρκετά μεγάλη αναμονή, οι προγραμματιστές του elementary OS, κυκλοφόρησαν την πρώτη έκδοση beta της επερχόμενης έκδοσης “Juno”. Ονομάζεται Developer Preview και απευθύνεται σε οποιονδήποτε προγραμματιστή ή χρήστη ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τα νέα του χαρακτηριστικά.

Αυτή η κυκλοφορία θα προσπαθήσει πρωτίστως να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία, ενσωματώνοντας διαφορετικές βελτιώσεις σχεδιασμού και UX. Οι σχεδιαστές εργάστηκαν σκληρά και άλλαξαν περίπου 1000 αρχεία εικονιδίων. Υπήρξε επίσης μία μετάβαση από Gtk + 3.18 σε Gtk + 3.22, με αποτέλεσμα την πλήρη επανεγγραφή της εμφάνισής του.

Το elementary OS 5.0 έχει ενημερωθεί με ένα σύνολο προεπιλεγμένων ταπετσαριών, νέα ηχητικά εφέ, χαρακτηριστικό night light και καλύτερη διαδικασία εγκατάστασης. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες αλλαγές και διορθώσεις σφαλμάτων.

Μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις λεπτομέρειες εδώ.

CentOS 6.10

Προέρχεται από τις πηγές RHEL που διατίθενται δωρεάν από το Red Hat. Το CentOS είναι γνωστό για την ικανότητά του να εξυπηρετεί ως server machine καθώς και ως daily driver.

Η τελευταία έκδοση του CentOS 6.10 έρχεται με πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το CentOS 6. Όλες οι ενημερώσεις από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η έκδοση 6.10 έχουν επίσης διατεθεί στα CentOS mirrors.

Αν συνηθίζετε να εγκαθιστάτε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις στο μηχάνημά σας, θα παρατηρήσετε μερικές αλλαγές κατά την αναβάθμιση σε 6.10.

Εκτός από τις συνήθεις βελτιώσεις του συστήματος και τις διορθώσεις σφαλμάτων όμως, έχουν επίσης ενημερωθεί και πολλά πακέτα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS