ΑρχικήinetΗ NVIDIA ανακοινώνει το GeForce NOW Free Beta για Windows

Η NVIDIA ανακοινώνει το GeForce NOW Free Beta για Windows

Η NVIDIA μόλις ανακοίνωσε στο CES 2018 ότι η υπηρεσία streaming του GeForce NOW είναι διαθέσιμη ως δωρεάν beta σε υπολογιστές Windows, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές.

NVIDIA

Βασικά, η GeForce NOW είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στα συστήματα με χαμηλή ισχύ να παίζουν παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις hardware χρησιμοποιώντας ισχύ cloud, τρέχοντας όλες τις διαδικασίες σε μηχανές υψηλής απόδοσης της NVIDIA.

Το GeForce NOW, λανσαρίστηκε ως beta το προηγούμενο καλοκαίρι, και μπορεί να δοκιμαστεί από χρήστες Windows και Mac, με υποστήριξη για τις μεγαλύτερες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του Steam και, από σήμερα, του Uplay PC της Ubisoft.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στο CES 2018, ενώ οι υπάλληλοι της NVIDIA εξηγούν ότι οι χρήστες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης είναι μέρος του δωρεάν beta προγράμματος, με τοπικές εκδόσεις για τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Η υπηρεσία streaming του GeForce Now κυκλοφόρησε αρχικά τον Ιανουάριο του 2017 και βασίζεται σε διακομιστές που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία-Ειρηνικό χρησιμοποιώντας κορυφαίο hardware, συμπεριλαμβανομένων των GeForce GTX γραφικών καρτών που επιτρέπουν παιχνίδια με τις υψηλότερες ρυθμίσεις. Δεδομένου ότι χρησιμοποιεί την cloud τεχνολογία, η  NVIDIA απαιτεί γρήγορες συνδέσεις στο Internet, με συνιστώμενη ταχύτητα 50 Megabits ανά δευτερόλεπτο για 1080p 60 FS ποιότητα.

Η ενημερωμένη τιμολόγηση για τα Windows και Mac δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το GeForce NOW for SHIELD κοστίζει σήμερα 7,99 δολάρια ανά μήνα, επομένως είναι πιθανό να υπάρξει παρόμοιο κόστος. Τον Ιανουάριο του 2017, όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά την υπηρεσία, η NVIDIA χρέωνε $ 25 για 20 ώρες παιχνιδιού σε ένα σύστημα που τροφοδοτείται από προσαρμογέα γραφικών GTX 1060 ή 10 ώρες παιχνιδιού σε GTX 1080.

Ο κατάλογος των υποστηριζόμενων παιχνιδιών περιλαμβάνει κορυφαίους τίτλους όπως τα BATTLEGROUNDS του PLAYERUNKNOWN, το Diablo III, οι Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Total War: WARHAMMER II, και η Mafia III.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS