ΑρχικήinetΝέο update για τον Vivaldi 1.13 Browser με επιδιορθώσεις σφαλμάτων

Νέο update για τον Vivaldi 1.13 Browser με επιδιορθώσεις σφαλμάτων

Η Vivaldi Technologies κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για τη σταθερή σειρά Vivaldi 1.13 του προγράμματος περιήγησης που βασίζεται στο Chromium.

Πρόκειται για ένα μικρό update που βελτιώνει τον Vivaldi 1.13 για σωστό τερματισμό κατά τη χρήση του μενού Exit στα συστήματα των Windows εξασφαλίζοντας ότι το μενού Quit έχει την ίδια χρησιμότητα με τη συντόμευση πληκτρολογίου ⌘Q που συναντάμε στο Mac.Vivaldi 1.13

Επιδιορθώθηκε επίσης μια άλλη παλινδρόμηση των εργαλείων Dev Tools, που αναγκάζει το πρόγραμμα περιήγησης  να μην κλείσει τελείως μετά την επιδιόρθωση των επιθεωρήσεων, μαζί με ένα σφάλμα που μπορεί να προκύψει όταν επιχειρήσετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ζουμ στο ιδιωτικό παράθυρο. Να σημειώσουμε ότι η νέα έκδοση υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Chromium 63.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή της Vivaldi, Ruarí Ødegaard, η ομάδα διόρθωσε επίσης τα αποθετήρια του Debian, επιτρέποντας στους χρήστες του ARM να λαμβάνουν ενημερώσεις για τις εγκαταστάσεις του Vivaldi σε υπολογιστές single-board Raspberry Pi. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Vivaldi.1.13.1008.40 για τα λειτουργικά συστήματα GNU / Linux, macOS και Microsoft Windows.

Στο μεταξύ, οι προγραμματιστές της Vivaldi ήδη εργάζονται πάνω στην επόμενη μεγάλη έκδοση του browser, Vivaldi 1.14, ο οποίος θα εισάγει κινητά web panels και Vivaldi Sync.

Το Vivaldi Sync είναι ένα από τα πιο απαιτητικά χαρακτηριστικά του Vivaldi, επιτρέποντας στους χρήστες να συγχρονίζουν τους κωδικούς πρόσβασης, το ιστορικό, τους σελιδοδείκτες και άλλα δεδομένα σε πολλαπλές εγκαταστάσεις. Δεν θα μας προξενήσει ιδιαίτερη έκπληξη μάλιστα αν ο Vivaldi 1.14 κυκλοφορήσει λίγο πριν το τέλος του έτους γιορτάζοντας ένα πετυχημένο 2017 για τον browser ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος και για Raspberry Pi.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS