Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Το Twitter επιβεβαιώνει ότι δοκιμάζει μια ειδική λειτουργία tweetstorm

Σαν να μην ήταν αρκετή η αύξηση του ορίου χαρακτήρων σε 280, το Twitter δοκιμάζει τώρα και ένα ειδικό χαρακτηριστικό, για να διευκολύνει το tweetstorm των χρηστών του.

tweetstorm

Η δοκιμή εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, αλλά το Twitter επιβεβαιώνει τώρα το πείραμα, το οποίο είναι ενεργό προς το παρόν, μόνο σε άτομα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα πειραμάτων του Twitter.

Η τελευταία έκδοση του χαρακτηριστικού, η οποία εντοπίστηκε από το Android Police, επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν πολλαπλά tweets σε ένα μόνο νήμα χρησιμοποιώντας ένα νέο εικονίδιο «+» στον συνθέτη tweet. Δεν είναι σαφές αν σας περιορίζει σε ένα συγκεκριμένο αριθμό tweets, ωστόσο φαίνεται ότι το καθένα θα έχει το ίδιο όριο των 280 χαρακτήρων, όπως το υπόλοιπο Twitter.

Αν και τo tweetstorm ήταν από καιρό συνηθισμένo μεταξύ των παλιών χρηστών εδώ και χρόνια, το Twitter δεν έκανε ποτέ τη διαδικασία ιδιαίτερα διαισθητική για τους νέους χρήστες, παρά τη δημοτικότητά της. (Αν και το Twitter έχει κάνει κάποιες βελτιώσεις με το πέρασμα του χρόνου, για να κάνει τα μεγάλα νήματα πιο εύκολο να ακολουθηθούν.)

Αλλά το να το κάνουν επίσημο μέρος της εφαρμογής θα είναι ακόμα ένα σημάδι ότι το Twitter είναι έτοιμο να βοηθήσει τους χρήστες του να βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα του, για να μοιραστούν τις σκέψεις τους με έναν πιο μακροσκελή τρόπο από το παραδοσιακό όριο των 140 χαρακτήρων, το οποίο πρόσφατα διπλασιάστηκε.

Φυσικά το Twitter, όπως γίνεται και με κάθε άλλη μεγάλη τεχνολογική εταιρεία, δοκιμάζει τακτικά νέα χαρακτηριστικά, από τα οποία υπάρχουν πολλά που δεν βρίσκουν τελικά το δρόμο τους προς το κοινό. Αλλά δεδομένης της δημοτικότητας των tweetstorms όπως ήδη είναι και της πρόσφατης δέσμευσης του Twitter για την επιμήκυνση των tweets, φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό σίγουρα έχει καλές πιθανότητες για να γίνει επίσημο.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *