ΑρχικήinetΤο iPhone 8 Plus αποδεικνύεται πιο αργό από το Galaxy Note 8

Το iPhone 8 Plus αποδεικνύεται πιο αργό από το Galaxy Note 8

To πρώτο πραγματικό test του iPhone 8 Plus μόλις πραγματοποιήθηκε και απ’ ότι φαίνεται τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά όσο θα περιμέναμε όταν η συσκευή χρησιμοποιείται υπό ρεαλιστικές συνθήκες.iPhone 8 Plus

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα πρώτα benchmarks είχαν δώσει τεράστιο προβάδισμα στο iPhone 8 Plus χάρη στον επεξεργαστή A11 Bionic. Στην πραγματικότητα όμως, δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τις δυνατότητες του Galaxy Note 8 που βρίσκεται στην κορυφή. Άπ’ ότι φαίνεται, αδίκως όλοι έσπευσαν να πουν ότι η Apple κατασκεύασε το καλύτερο smartphone της αγοράς.

Η παραπληροφόρηση ουσιαστικά προέρχεται από τα αποτελέσματα των benchmarks που σπανίως αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και αυτό διότι οι εταιρείες κάνουν μικρές βελτιστοποιήσεις στις συσκευές τους έτσι ώστε τα σημεία αναφοράς να λειτουργούν καλύτερα. Καθόλου ηθικό αλλά γίνεται συχνά!

Τα benchmarks ουσιαστικά στόχο έχουν να δείξουν την ακατέργαστη ισχύι του hardware χωρίς όμως να λάβουν υπόψη την χρήση που μπορεί να κάνει ο κάθε καταναλωτής. Για τον λόγο αυτό οι δοκιμές από το PhoneBuff είναι σημαντικές επειδή δείχνουν πως αλληλοεπιδρούν οι χρήστες με τα τηλέφωνα τους.

Ας δούμε λοιπόν την διαδικασία που ακολουθείτε στο συγκεκριμένο test.

Ο χρήστης ανοίγει ορισμένες εφαρμογές με συγκεκριμένη σειρά πραγματοποιώντας και κάποιές ενέργειες κατά την διάρκεια. Αφού έχουν ανοίξει όλες οι εφαρμογές ο χρήστης μεταβαίνει από την μια στην άλλη για να ελέγξει αν όλες λειτουργούν κανονικά.

Το iPhone 8 Plus αν και κατόρθωσε να ολοκληρώσει το αρχικό μέρος της δοκιμασίας με επιτυχία στη συνέχεια έχασε την πρώτη θέση καθώς το multitasking δεν λειτούργησε και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, ορισμένες από τις εφαρμογές δεν ανταποκρίθηκαν όπως θα έπρεπε δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Galaxy Note 8 να τερματίσει πρώτο.

Μπορούμε να καταλήξουμε βέβαια στο συμπέρασμα ότι η 6GB μνήμη RAM του Galaxy Note 8  ευνόησε το smartphone στην μάχη αυτή χαρίζοντας του την πρώτη θέση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS