ΑρχικήinetΤο iPhone 8 μάλλον δεν έχει εντυπωσιάσει όσο περίμενε η Apple

Το iPhone 8 μάλλον δεν έχει εντυπωσιάσει όσο περίμενε η Apple

Είναι αλήθεια ότι το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus της Apple δεν κάνουν καλές πωλήσεις; Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς.

Apple

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, μέσω των MacRumors, οι πωλήσεις iPhone 8 και 8 Plus είναι λιγότερες από αυτές που αναμένονταν, επειδή πολλοί αγοραστές μάλλον περιμένουν το πολυαναμενόμενο iPhone X.

Ο Kuo συμφωνεί ουσιαστικά με άλλες εκτιμήσεις ότι οι πωλήσεις iPhone 8 και 8 Plus είναι αδύναμες σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα, αλλά πιστεύει ότι η αγορά είναι “υπερβολικά αρνητική” για το όλο θέμα.

Σύμφωνα με τον Kuo, οι πωλήσεις iPhone 8 και 8 Plus ήταν περίπου οι μισές από τις αντίστοιχες του iPhone 7 και 7 Plus ή ακόμα και των 6S και 6S Plus. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο τρομερό, καθώς η Apple υπολογίζει ότι οι μισές πωλήσεις της θα προέλθουν από το iPhone X – και αυτή η συσκευή δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Η αρχική έρευνα για τα Apple Stores κατά την ημέρα έναρξης, έδειξε ότι ο ενθουσιασμός γύρω από την κυκλοφορία του  iPhone 8 και 8 Plus δεν είναι καθόλου κοντά στο συνηθισμένο επίπεδο για ένα νέο iPhone. Ο Kuo ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που συχνά «κατασκηνώνουν» μπροστά από τα καταστήματα της Apple για να αποκτήσουν ένα νέο iPhone είναι “πιθανώς θερμοί υποστηρικτές της Apple και παθιασμένοι χρήστες” και είναι οι τύποι των ανθρώπων που θα ήθελαν να αγοράσουν το συναρπαστικό νέο iPhone X, αντί για το συμβατικό iPhone 8.

Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα για την Apple. Υπάρχουν αναφορές για το γεγονός ότι το iPhone X θα είναι σε εξαιρετικά μικρή προμήθεια κατά την κυκλοφορία του και ακόμη και για εβδομάδες και μήνες μετά από αυτό. Εάν η εταιρεία δεν μπορεί να κατασκευάσει αρκετά iPhone X για να ικανοποιήσει την τυπικά υψηλή ζήτηση στη διάρκεια των γιορτών, οι πωλήσεις της σίγουρα θα παρουσιάσουν πτώση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS