ΑρχικήinetOutlook beta: δοκιμάστε σήμερα τα νέα χαρακτηριστικά

Outlook beta: δοκιμάστε σήμερα τα νέα χαρακτηριστικά

Όπως γνωρίζετε, η Microsoft διέθεσε μια νέα beta έκδοση του Outlook.com – την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και διαχείρισης εργασιών της εταιρείες. Έρχεται με ένα νέο σχέδιο, ένα πιο έξυπνο inbox, και καλύτερη εξατομίκευση.

Δυστυχώς, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για όλους αυτή τη στιγμή επειδή είναι ακόμα σε beta και πολλά χαρακτηριστικά από την τρέχουσα έκδοση του Outloοk.com λείπουν από αυτήν.

Παρακάτω θα δούμε ένα μικρό κόλπο που θα σας επιτρέψει να συμμετάσχετε άμεσα στις δοκιμές beta.

Αν δεν βλέπετε τον διακόπτη εναλλαγής των UI να εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία των εισερχομένων σας παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την νέα υπηρεσία. Outlook

Σύμφωνα με τη Microsoft, αν δεν το βλέπετε τώρα, θα το δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, αν θέλετε να δοκιμάσετε άμεσα το νέο περιβάλλον, κάντε τα παρακάτω:

Μεταβείτε στη διεύθυνση https://outlook.live.com/ και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Στη γραμμή διευθύνσεων, αλλάξτε τη διεύθυνση URL από τη https://outloοk.live.com/owa/ στη διεύθυνση https://outlook.live.com/mail/

Αυτό ήταν!

Σημείωση:

Μερικοί αναφέρουν ότι η ανανέωση της σελίδας επαναφέρει τη την παλιά έκδοση του Outloοk.com.

Για να το επιλύσετε, αντιγράψτε και επικολλήστε τα παρακάτω απευθείας στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης την παρακάτω διεύθυνση:

https://outlook.live.com/mail/#/inbox

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS