ΑρχικήinetiPhone 8: Μόνο 4 εκ. μονάδες κατασκευάστηκαν, ποιος θα πρωτοπάρει;

iPhone 8: Μόνο 4 εκ. μονάδες κατασκευάστηκαν, ποιος θα πρωτοπάρει;

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 8 το Σεπτέμβριο αλλά απ’ ότι φαίνεται μόνο λίγοι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν.iPhone 8

Λόγω της αργής ταχύτητας κατασκευής των OLED οθονών, η Apple θα παράγει μόνο 4 εκατομμύρια iPhones μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Με άλλα λόγια, η Samsung, η οποία είναι ο μοναδικός κατασκευαστής OLED οθονών για το επερχόμενο iPhone, δεν μπορεί να ευθυγραμμίσει την παραγωγή με την εκτιμώμενη ζήτηση, οπότε το Σεπτέμβριο τα αποθέματα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Αν και η Apple είχε υπολογίσει ότι θα πουλήσει μέχρι και 60 εκατομμύρια OLED iPhones φέτος, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα παραγωγής που βιώνει η Samsung αυτή τη στιγμή, είναι απίθανο να επιτευχθούν αυτά τα νούμερα. Ο αριθμός μπορεί να φτάσει τα 10 με 15 εκατομμύρια, αν η παραγωγή επιταχυνθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ευτυχώς, η παραγωγή των iPhone 7s και iPhone 7s Plus τα οποία αναμένεται να έρθουν με οθόνη IPS LCD, πηγαίνει αρκετά καλά οπότε δεν θα υπάρξουν ελλείψεις για αυτά τα δύο μοντέλα.

Επειδή όμως η Apple θεωρεί το νέο iPhone 8 το πιο συναρπαστικό προϊόν της, εξετάζει διεξοδικά το πρόβλημα και συνεργάζεται με την Samsung για να βρεθεί τρόπος ενίσχυσης της παραγωγής μέσα στους επόμενους μήνες, πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Πληροφοριακά, οι προηγούμενες γενιές iPhone έφτασαν τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι ένα απόθεμα 4 εκατομμυρίων μονάδων θα περιορίσει σίγουρα τη διαθεσιμότητα. Πρόσφατες φήμες μάλιστα μιλάνε για καθυστέρηση του iPhone 8, με την κυκλοφορία του να πραγματοποιείται τον Οκτώβριο για να καταφέρει η εταιρεία να κατασκευάσει περισσότερες μονάδες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS