ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft λανσάρει την Cortana στην Android κλειδωμένη οθόνη

Η Microsoft λανσάρει την Cortana στην Android κλειδωμένη οθόνη

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η ψηφιακή της βοηθός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Android τηλέφωνα χωρίς στην ουσία να τα ξεκλειδώσετε, αφού η Cortana γίνεται επιτέλους διαθέσιμη στην κλειδωμένη οθόνη.

Microsoft

Διατίθεται σε beta αυτό το έτος, όμως η Cortana στην οθόνη κλειδώματος Android δεν αντικαθιστά ολόκληρη την οθόνη κλειδώματος, αλλά εμφανίζει μια εικόνα που δίνει την δυνατότητα να αλληλοεπιδράσετε με την βοηθό αμέσως.

Μπορείτε να δείτε την πρόγνωση του καιρού, το ημερολόγιο, τα ραντεβού σας και να έχετε πρόσβαση σε κάθε πληροφορία που η Cortana μπορεί να χειριστεί κατευθείαν από την οθόνη κλειδώματος της Android συσκευής σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Cortana από την οθόνη κλειδώματος όπως ακριβώς θα το κάνατε όταν είναι ξεκλειδωμένη η οθόνη.

Ενώ η Microsoft δεν έχει μιλήσει σχετικά με τον αριθμό των χρηστών του Cortana για το Android, η εταιρεία συνεχίζει την βελτίωση της εφαρμογής και της διάθεση της σε περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, για παράδειγμα, η Microsoft εξαπλώνει την Cortana στην Αυστραλία και στα Android και τα iOS, με χαρακτηριστικά όπως υπενθυμίσεις, διαχείριση κλήσεων του τηλεφώνου για να στείλετε μηνύματα σε όποιον σας καλεί όταν βρίσκεστε σε συνάντηση και μια εντελώς βελτιστοποιημένη εμπειρία κινητού προσαρμοσμένη σε κάθε πλατφόρμα.

«Νωρίτερα αυτό το μήνα, φέραμε επίσης τον ανανεωμένο σχεδιασμό του app για iOS στις ΗΠΑ και φέραμε τον σχεδιασμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πιο απλοποιημένη εμφάνιση και αίσθηση για τις εφαρμογές την καθιστά ταχύτερη και ευκολότερη από ποτέ για να γίνουν τα πράγματα με γρήγορες ενέργειες, βάζοντας τα πιο συχνά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μπροστά και στο κέντρο, τόσο για κάποια υπενθύμιση ή την προβολή υπενθυμίσεων σας με μια μόνο κίνηση, όταν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την βοηθό» λέει η Microsoft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS