ΑρχικήHow ToΑποσυνδέστε εξ αποστάσεως το Gmail σας από πολλαπλές συσκευές

Αποσυνδέστε εξ αποστάσεως το Gmail σας από πολλαπλές συσκευές

Αν είστε συχνός χρήστης του Gmail και συνδέεστε μαζί του από πολλούς υπολογιστές, είτε για προσωπική χρήση είτε για εργασία, τότε υπάρχει η πιθανότητα να ξεχάσετε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας από κάποιον υπολογιστή που δεν είστε πια μπροστά του. Μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε κάλλιστα να αποσυνδεθείτε απομακρυσμένα.

Gmail

Και μάλιστα μπορείτε να αποσυνδεθείτε απομακρυσμένα και ας μην έχετε πλέον πρόσβαση στο συγκεκριμένο κουτί. Η κατάσταση αυτή μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας εάν σας κλέψουν το laptop σας ή το κινητό τηλέφωνο και θέλετε να αποσυνδέσετε το Gmail σας αμέσως. Ευτυχώς, η Google δίνει έναν πολύ απλό τρόπο να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας εξ αποστάσεως. Ας δούμε πως:

1. Συνδεθείτε στο Gmail λογαριασμό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή και από οποιονδήποτε web browser και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο inbox σας.
2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στην επιλογή “Λεπτομέρειες” (Details) ακριβώς κάτω από το “Πρόσφατη δραστηριότητα λογαριασμού” (Last account activity).


3. Θα εμφανιστεί το παράθυρο “Πληροφορίες Δραστηριότητας”. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αποσύνδεση από όλες τις άλλες συνόδους διαδικτυακής σύνδεσης” (Sign out all other web sessions).

Στο ίδιο παράθυρο μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα με τις συσκευές και τις IPs μέσω των οποίων έχετε κάνει sign-in στο λογαριασμό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξετάσετε εάν υπάρχει οποιαδήποτε δραστηριότητα που δεν την γνωρίζετε και που στο παρελθόν είχατε κάνει είτε είσοδο είτε είχατε εγκαταστήσει κάποια σχετική εφαρμογή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS