ΑρχικήReviewsVR Sense: επιτρέπει να μυρίσετε και να αγγίξετε τον εικονικό κόσμο

VR Sense: επιτρέπει να μυρίσετε και να αγγίξετε τον εικονικό κόσμο

VR Sense: Πόσο βυθισμένοι επιθυμείτε να είστε σε έναν εικονικό κόσμο; Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να τον αισθανθείτε με την αφή σας αλλά και να τον μυρίσετε. Η εταιρεία Koei Tecmo, έρχεται να το φροντίσει…

Η Koei Tecmo ανακοίνωσε τη νέα της καμπίνα, που ονομάζει “VR Sense” σε μια συνέντευξη Τύπου που έδωσε αυτό το Σαββατοκύριακο. VR Sense

Σύμφωνα με τη Kotaku, η καμπίνα VR Sense λειτουργεί με την τεχνολογία Playstation VR. Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι οι χρήστες που φορούν περίεργες συσκευές PSVR και κρατούν ελεγκτές PS Move. Δεν αναφέρεται πουθενά αν η καμπίνα διαθέτει αυτές τις συσκευές, ή αν θα πρέπει να τις αγοράσετε ξεχωριστά.

Εκτός από την επίδραση στα μάτια και τα αυτιά σας, το VR Sense εμπλέκει και τη μύτη και το δέρμα σας. Η καμπίνα διαθέτει λειτουργίες για να νοιώθετε τον αέρα, την “ομίχλη”, τη θερμοκρασία, και το άρωμα.

Υποτίθεται ότι η «λειτουργία άρωμα” θα είναι σε θέση να αναπαράγει πολλά περιβάλλοντα. Οι εικόνες παρουσίασης της καμπίνας δείχνουν από ένα δάσος μέχρι και μια χιονισμένη βουνοκορφή.

Η καρέκλα της καμπίνας μπορεί να κινηθεί σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις και διαθέτει μια ανθεκτική ζώνη ασφαλείας!

Να αναφέρουμε ότι με τη νέα υπέρ-συσκευή δεν θα μπορείτε να νιώσετε μόνο το αεράκι ή τη βροχή. Μία από τις εικόνες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δείχνει ότι οι χρήστες μπορούν να αισθανθούν έντομα και αρουραίους που σέρνονται πάνω τους.

Προς το παρόν υπάρχουν τρία παιχνίδια για το VR Sense: τα Dynasty Warriors, GI Jockey Sense, και Horror Sense.

Η καμπίνα VR Sense υπάρχει στο Japanese Amusement Expo, μια εμπορική έκθεση για προϊόντα arcade στο Τόκιο. Η Koei Tecmo άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να διανέμει τις καμπίνες ακόμη και σε ξενοδοχεία, αν και δεν ανέφερε πως σχεδιάζει να δώσει και την αίσθηση της γεύσης.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS