15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το Twitter δοκιμάζει ειδοποιήσεις έκτατων ειδήσεων

ειδήσεων

Το Twitter προσπαθεί ξεκάθαρα να μετατραπεί σε μια εφαρμογή ειδήσεων, δεδομένου ότι μεταφέρθηκε από την κατηγορία της κοινωνικής δικτύωσης σε αυτή των ειδήσεων στο App Store και το Google Play Store.

Οι χρήστες της υπηρεσίας θα λάβουν σύντομα ένα νέο χαρακτηριστικό για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα.

Επί του παρόντος, οι χρήστες Twitter πρέπει να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από τα αγαπημένα τους ειδησεογραφικά sites και να ειδοποιούνται όταν προστίθενται νέα άρθρα. Εάν το Twitter θέλει να γίνει πραγματικά το go-to app για τις ειδήσεις, τότε θα πρέπει να εξοπλίσει την εφαρμογή με χαρακτηριστικά που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των χρηστών και θα δίνουν ειδοποιήσεις για διάφορες ειδήσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της ψυχαγωγίας.

Αυτό είναι συγκεκριμένα το αντικείμενο στο οποίο το Twitter επικεντρώνεται. Σε μια πρόσφατη έκθεση φαίνεται ότι το Twitter έχει αρχίσει τις δοκιμές για ειδοποιήσεις έκτακτων ειδήσεων στην επίσημη εφαρμογή του. Οι χρήστες που έχουν αναφέρει ότι λαμβάνουν ειδοποιήσεις, χρησιμοποιούν σήμερα iOS συσκευές και μένει να δούμε πότε οι χρήστες του Android θα λαμβάνουν τις ίδιες ειδοποιήσεις.

Το Twitter στέλνει ειδοποιήσεις για έκτατες ειδήσεις με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών. Εκπρόσωπος του Twitter, δήλωσε ότι οι ειδοποιήσεις είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης διαδικασίας.

Φαίνεται ότι το Twitter στέλνει ειδοποιήσεις σε διάφορες ομάδες ανθρώπων, με βάση την αξιολόγηση των ενδιαφερόντων τους. Push notifications, έχουν σταλεί για τις εκλογές των ΗΠΑ, τους Ολυμπιακοί Αγώνες, τηλεοπτικές εκπομπές στο ABC και την πρόσφατη επίθεση στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Όταν οι χρήστες πατήσουν στην ειδοποίηση, η εφαρμογή ανοίγει το Twitter Moments που περιέχουν δημοσιεύσεις από όλο το Twitter, εστιάζοντας σε ένα μόνο θέμα. Οι ειδοποιήσεις έκτατων ειδήσεων βρίσκονται σήμερα σε δοκιμαστική φάση, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα πραγματοποιηθούν. Οι χρήστες που δεν συμφωνούν με τις ειδοποιήσεις αυτές μπορούν να μπουν στο μενού ρυθμίσεων και να τις απενεργοποιήσουν.

Πρόσφατα το Twitter εισήγαγε το live video για συσκευές Android και iOS, ενώ συνεχίζει να ενσωματώνει χαρακτηριστικά Periscope στην κύρια εφαρμογή του.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *