ΑρχικήinetΠοιες δυσλειτουργίες του iPhone 6 έχουν θορυβήσει την Apple;

Ποιες δυσλειτουργίες του iPhone 6 έχουν θορυβήσει την Apple;

Τους τελευταίους μήνες όλο και πληθαίνουν οι αναφορές χρηστών iPhone 6 και iPhone 6 plus  για δυσλειτουργίες της οθόνης. Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν προβλήματα στο multi-touch καθώς και συχνό τρεμόπαιγμα της οθόνης.iphone6-plus

Αρχικά η εταιρεία δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα στο ζήτημα καθώς δεν το έκρινε μείζονος σημασίας, ούτε θεώρησε ότι πρόκειται για μαζικό πρόβλημα. Απέδωσε μάλιστα την δυσλειτουργία της οθόνης στην κακομεταχείριση της συσκευής από του χρήστες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία διαπίστωσε ότι ορισμένες συσκευές iPhοne 6 Plus μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα τρεμοπαίγματος οθόνης ή Multi-touch μετά από πολλαπλές πτώσεις σε σκληρές επιφάνειες με αποτέλεσμα να ασκείται μεγαλύτερη πίεση στην οθόνη.

Με το πέρασμα του καιρού παρατήρησε όμως ότι ο αριθμός των καταναλωτών που αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα το ζήτημα να λάβει μεγάλη δημοσιότητα.

Ακόλουθο ήταν η εταιρεία να ανακοινώσει την παροχή υπηρεσιών επιδιόρθωσης των δυσλειτουργικών οθονών. Αν λοιπόν η συσκευή σας παρουσιάζει τα συγκεκριμένα συμπτώματα , βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας και η οθόνη δεν έχει σπάσει ή ραγίσει, η Apple διατίθεται να σας την επισκευάσει με 140,50 ευρώ. Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες που θεωρούν υπεύθυνη την Apple για την εμφάνιση των δυσλειτουργιών. Πάντως, αν έχετε ήδη πληρώσει για υπηρεσίες παροχής επισκευών μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα σε ένα κατάστημα Cupertino για την αποκατάσταση της οθόνης.iphοne6

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple, σας δίνετε η δυνατότητα να επισκευάσετε το iPhοne 6 και iPhοne 6 plus με τρείς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να απευθυνθείτε κατευθείαν σε έναν εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών της Apple ή σε καταστήματα λιανικής πώλησης συσκευών Apple ή μέσω της Apple τεχνικής υποστήριξης.

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS