ΑρχικήinetΤο Facebook δοκιμάζει stickers στα σχόλια

Το Facebook δοκιμάζει stickers στα σχόλια

Ορισμένοι χρήστες του Facebook είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιούν stickers όταν σχολιάζουν κάτι στο κοινωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με το TNW που μίλησε με το Facebook για να μάθει περισσότερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το νέο χαρακτηριστικό.

facebook stickers

“Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα σας επιτρέπει να προσθέσετε stickers στα σχόλια σας στο Facebook”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook στο TNW. “Απλά κάντε κλικ στο stickers για να το προσθέσετε στο σχόλιο, με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνατε στο Messenger.”

Για αυτούς που δεν “βλέπουν” το νέο χαρακτηριστικό στο Facebook, τα stickers είναι διαθέσιμα μόνο στο Facebook Messenger για κινητό ή στο Facebook Chat στην ιστοσελίδα. Εάν η εταιρεία δει από τις μετρήσεις της, ότι τα stickers, χρησιμοποιούνται από τα μέλη του κοινωνικού δικτύου στα σχόλια τους, σύντομα θα είναι διαθέσιμα για όλους.

[su_button url=”http://thenextweb.com/facebook/2014/08/18/facebook-confirms-testing-stickers-comments/” target=”blank” background=”#001021″]TNW[/su_button]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS