ΑρχικήinetΔείτε πρώτοι τον άνθρωπο που δημιούργησε το Bitcoin, Satoshi Nakamoto

Δείτε πρώτοι τον άνθρωπο που δημιούργησε το Bitcoin, Satoshi Nakamoto

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο καθένας που ασχολείται με το Bitcoin ακούει για τον άνθρωπο που το ανέπτυξε, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος είναι. Ένας μύθος για αρκετά χρόνια, ο Satoshi Nakamoto, ο εφευρέτης του κρυπτό-νομίσματος έχει παραμείνει ένα μεγάλο μυστήριο. Μέχρι σήμερα!
Όπως όλα δείχνουν έχουμε η πραγματική ταυτότητα του Nakamoto επιτέλους αποκαλύφθηκε. Πολλοί βέβαια από την κοινότητα του Bitcoin θα προτιμούσαν να παραμείνει ένα μυστήριο.

Satoshi Nakamoto
Satoshi Nakamoto / NewsWeek.com

Την Πέμπτη το πρωί, το περιοδικό Newsweek δημοσίευσε μια συνέντευξη του Nakamoto, μετά από μια έρευνα δύο μηνών, η οποία οδήγησε στο σπίτι Nakamoto κοντά στο San Bernadino της Καλιφόρνια. Ο Dorian Satoshi Nakamoto, αν όντως είναι αυτός είναι ο δημιουργός του Bitcoin (υπάρχουν πολλά στοιχεία που το αποδεικνύουν), είναι ένας 64-χρονος Γιαπωνέζος με ελευθεριακές τάσεις, έχει υπηρετήσει σαν μυστικός στρατιωτικός μηχανικός, και αγαπάει τον μοντελισμό με τρένα. Βέβαια τίποτα δεν δείχνει ότι είναι ο κάτοχος εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από Bitcoin. Ζει σε ένα μικρό σπίτι και οδηγεί ένα Toyota Corolla.
Το άρθρο του Newsweek, περιγράφει τον Nakamoto μέσω της δημοσιογράφου Leah McGrath Goldman.

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS