ΑρχικήinetO TheJester αποκαλύπτει ποιοι είναι πίσω από την ομάδα KDMS

O TheJester αποκαλύπτει ποιοι είναι πίσω από την ομάδα KDMS

H ομάδα KDMS έχει παραβιάσει αρκετές ιστοσελίδες υψηλού προφίλ τις τελευταίες μέρες, με επιθέσεις DNS hijacking. Κατάφεραν να κάνουν deface τις ιστοσελίδες της AVG, LEASEWEB, Avira, Rapid7 και WhatsApp, όχι χτυπώντας τον server που τους φιλοξενούσε αλλά την εταιρεία που φιλοξενούσε το dmain τους. Σήμερα ένας γνωστός hacker στην σκηνή, ο Jester ή όπως συνηθίζει να το γράφει ο “th3j35t3r” ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει ορισμένα από τα μέλη της ομάδας που υποστηρίζει την Παλαιστίνη.

kdms

Ο hacker ανέφερε στο Twitter ότι ο λογαριασμός της Ομάδας KDMS, @KDMSTeam, ακολουθούσε αρχικά 16 άλλους λογαριασμούς του Twitter. Πιστεύει ότι ορισμένοι από αυτούς τους λογαριασμούς ανήκουν στα μέλη της ομάδας.

Η Jester πιστεύει επίσης ότι το όνομα KDMS αντιπροσωπεύει τα αρχικά των ονομάτων των χρηστών-μελών της ομάδας: Kolmtk, Dod, M4st3r και S4w. Οι λογαριασμοί αυτοί στο Twitter δεν έχουν δημοσιεύσει τίποτα εδώ και αρκετά χρόνια, απλά υπάρχουν.

“Λόγω της σχετικά νέας παρουσίας της KDMS Team στο Twitter, είναι πολύ ύποπτο που γνωρίζουν, και ακολουθούν, λογαριασμούς που δεν είναι ενεργοί και δεν έχουν γράψει τίποτα εδώ 6 και μήνες και άλλοι έχουν να δημοσιεύσουν πάνω από 3 χρόνια” δήλωσε ο Jester.

Μετά την ανάλυση των διευθύνσεων email και την αναζήτηση παράλληλων λογαριασμών στο Facebook, ο hacker κατάφερε να ανακαλύψει τα άτομα που αποτελούν την ομάδα: Firas Abu Azab, Omar Ashraf, Wassem Ashraf και ενδεχομένως ο Mohanad Abudalfa.
Όλες αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύτηκαν από τον hacker στο Pastebin

Να αναφέρουμε ότι ο Jester είναι ένα αρκετά γνωστό όνομα στην hacking σκηνή. Υποστηρίζει ανοιχτά την Αμερικάνικη κυβέρνηση και κατά καιρούς έχει αναφέρει ότι δεν συμπαθεί τους Anonymous και γενικότερα αυτούς που τάσσονται εναντίον της Αμερικής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS