ΑρχικήinetTagtal tStylus Στυλό που μεταφέρει αρχεία από οθόνη σε οθόνη

Tagtal tStylus Στυλό που μεταφέρει αρχεία από οθόνη σε οθόνη

Η Κινεζική εταιρεία Tagtal αναζητεί χρηματοδότηση για να φέρει μια ενδιαφέρουσα γραφίδα στην αγορά. Η tStylus, όπως ονομάζεται, θα είναι σε θέση να αντιγράψει δεδομένα από μια οθόνη και να τα μεταφέρει σε κάποια άλλη συσκευή. Θα δίνει την δυνατότητα μεταφοράς αρχείων όπως φωτογραφίες, βίντεο και διάφορες άλλες μορφές media μεταξύ των δύο συσκευών, εφόσον η κάθε μια από αυτές τρέχει το λογισμικό που έχει αναπτυχθεί για το tStylus.

Design-hand-plents

Αυτό που κάνει την γραφίδα ενδιαφέρουσα, και πού παραμερίσει τις ανταλλαγές αρχείων μέσω Bluetooth, είναι ότι οι συσκευές δεν χρειάζεται να είναι συνδεμένες και φτάνει να υπάρχει εγκατεστημένο το λογισμικό του tStylus. Μέχρι στιγμής, η γραφίδα είναι συμβατή μόνο για συσκευές iOS.

close-up

Αντιγραφή δεδομένων φαίνεται να είναι πολύ απλή. Κρατώντας πατημένο το stylus για την επιλογή του αρχείου, κάνετε αντιγραφή και στη συνέχεια κρατώντας τη γραφίδα πάνω στην οθόνη της άλλης συσκευής πραγματοποιείτε την μεταφορά.

Το λογισμικό για την μεταφορά δεδομένων ονομάζεται OSP (On-Screen Port) και έχει δυνατότητα λήψης δεδομένων και από το σύννεφο.

inspiring

Η εταιρεία αναζητεί χρηματοδότηση για το tStylus μέσω της IndieGoGo, η οποία επιτρέπει διεθνή χρηματοδότηση. Χρειάζονται ακόμα 20.000 δολάρια και για κάθε κατάθεση 29 δολαρίων οι κατασκευαστές υπόσχονται μια γραφίδα. Με το που συμπληρωθεί το ποσό χρηματοδότησης η τιμή της γραφίδας θα πάει στα 49 δολάρια, ενώ σε λιανική πώληση θα κοστίζει 80.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS