ΑρχικήinetΤεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη

Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου  στο πλαίσιο των καινοτόμων δράσεων και των πρωτοποριακών διαδικασιών που υιοθετούν, στηρίζοντας την προσπάθεια μεταμόρφωσης της Ελληνικής κοινωνίας σε κοινωνία της γνώσης, καλούν  τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να συμμετάσχουν στις εργασίες της 4ης Διημερίδας με τίτλο  «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη»

που πραγματοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού  και θα λάβει χώρα στις 2 & 3 Μαρτίου 2013  στις εγκαταστάσεις της Σχολής, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, στο Περιστέρι.

222

Οι στόχοι της διημερίδας μπορούν να συνοψιστούν στα εξής :

Να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

Να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές αξιοποίησης των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και να ενσωματώσουν δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα.

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων τίθενται οι χώροι και η υλικοτεχνική υποδομή των Εκπαιδευτηρίων για ένα ολόκληρο διήμερο, στη διάρκεια του οποίου…

Θα πραγματοποιηθούν…

•             85 παρουσιάσεις και εργαστήρια σε διαδραστικούς πίνακες

•             7 κεντρικές ομιλίες

Με τη συμμετοχή…

•             50 εκπαιδευτικών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία

•             45 φορέων και σχολείων

•             20 μαθητών

•             20 εταιρειών πληροφορικής

•             7 προσκεκλημένων ομιλητών

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

•             Μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής που θα βρείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο à http://www.avgouleaschool.gr/htm/index.aspx?pageid=2158.

•             Μέσω τηλεφώνου στο 211.500.2300, εφόσον γνωρίζετε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε

•             Στη γραμματεία του σχολείου κατά τη διάρκεια του διημέρου

 

Επιπλέον πληροφορίες μπορεί να αναζητήσει κανείς μέσω των αρχείων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου www.avgouleaschool.gr.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS