ΑρχικήinetH GLOBO Technologies αναγνωρίζεται ως HP Gold Specialist Partner

H GLOBO Technologies αναγνωρίζεται ως HP Gold Specialist Partner

H εταιρεία πληροφορικής GLOBO Technologies αναγνωρίζεται ως HP Gold Specialist Partner λαμβάνοντας την εξειδίκευση του Professional Computing Specialist.

Logo_GLOBO

H συγκεκριμένη πιστοποίηση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πλέον η εταιρεία  αναγνωρίζεται από την Hewlett Packard ως ένας Value added reseller που διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία και είναι σε θέση να υλοποιεί έργα που βασίζονται σε κεντρικά συστήματα της HP. Στις λύσεις αυτές  περιλαμβάνονται όλα τα κεντρικά επιχειρησιακά συστήματα της HP, όπως Proliant, Blade και BusinessCritical Servers, καθώς και λύσεις αποθηκευτικών μέσων (Storage), που απευθύνονται  τόσο στην αγορά των μικρομεσαίων, όσο και σε αυτή των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων.

 

Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να ενισχύσει ακόμα περεταίρω το δυναμικό προφίλ της GLOBO Technologies και να υπηρετήσει το στρατηγικό της σχεδιασμό, αποδεικνύοντας ότι επενδύει σταθερά στο χώρο του System Integration, με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που μπορούν να καλύψουν ανάγκες σχεδιασμού, υλοποίησης και τεχνικής υποστήριξης λύσεων κεντρικών υποδομών.  Η GLOBO Technologies διευρύνει συνεχώς τις δραστηριότητες της, επιλέγοντας στρατηγική και απ’ ευθείας συνεργασία με τους σημαντικότερους διεθνείς κατασκευαστές Hardware & Software. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αναλάβει με αποτελεσματικότητα σύνθετα και ολοκληρωμένα έργα πληροφορικής σε οργανισμούς Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Σχετικά με την GLOBO Technologies

 

Η GLOBO Technologies, θυγατρική του Ομίλου GLOBO (GBO:LN), ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα κατατάσσεται στις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του κλάδου ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών), έχοντας ως αντικείμενο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας σε τέσσερις κύριους τομείς: ανάπτυξη Ε-Business εφαρμογών, Enterprise Mobility, ψηφιοποίηση εγγράφων και System Integration. Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 120 ανθρώπους σε μόνιμη βάση και διαθέτει γραφεία εκτός από το Χαλάνδρι, στη Θεσσαλονίκη και την Άρτα. www.globoplc.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GLOBO  μπορείτε να καλείτε την Θεανώ Φουσιάνη, τηλ: 2121217055, e-mail: fousiani@globoplc.com, globoplc.com     

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS