ΑρχικήinetCES 2013: Η επίστρωση waterBlock αδιαβροχοποιεί τις συσκευές σας χωρίς έξτρα όγκο

CES 2013: Η επίστρωση waterBlock αδιαβροχοποιεί τις συσκευές σας χωρίς έξτρα όγκο

waterblock

Η τεχνολογία αδιαβροχοποίησης με νανο-επίστρωση της Liquipel μας είχε κάνει εντύπωση στην περσινή CES και δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποκαλύψει η HzO τη δική της αντίπαλη μέθοδο.

Η HzO ανεβάζει το στοίχημα αυτή τη φορά με τη νέα επίστρωση WaterBlock, η οποία μπορεί να θωρακίσει τις συσκευές σας και από σόδες, χυμούς, μπύρες και ενεργειακά αθλητικά ποτά, τα οποία φυσιολογικά θα κατέστρεφαν άμεσα τη συσκευή σας, μόλις ερχόταν σε επαφή με αυτά.

Πως λειτουργεί το WaterBlock;

Χωρίς να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, η HzO εφαρμόζει την αδιαβροχοποίηση WaterBlock στις ηλεκτρονικές συσκευές με μια “διαδικασία χημικής εναπόθεσης ατμών” η οποία βασικά καλύπτει όλα τα κυκλώματα με μια διάφανη ασπίδα συνδεδεμένων μορίων.

Ο αντιπρόσωπος της HzO λέει ότι το WaterBlock είναι πιο αποτελεσματικό από τις τεχνολογίες υδροφοβικής επίστρωσης, που προσφέρουν άλλες εταιρίες, επειδή δεν είναι απλά ένα στρώμα που ψεκάζεται στο εσωτερικό και το εξωτερικό της συσκευής.

Προφανώς, ένας κίνδυνος με τις επιστρώσεις αδιαβροχοποίησης είναι ότι μπορεί να αφήσουν μικροσκοπικά κενά και ανοίγματα, τα οποία θα φθαρούν πολύ πιο γρήγορα με την πάροδο του χρόνου.

Αντιπρόσωποι από την HzO μας είπαν μάλιστα, ότι οι συσκευές που έχουν επιστρωθεί με WaterBlock, δεν ενεργοποιούν τις ετικέτες ανίχνευσης υγρασίας που βρίσκονται μέσα στις περισσότερες θύρες και υποδοχές των συσκευών.

Σε αντίθεση με τη Liquipel, η οποία στοχεύει απευθείας στους καταναλωτές, η HzO συνεργάζεται με πάνω από 500 ΟΕΜ (κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού), ώστε να βάλει την τεχνολογία WaterBlock στις συσκευές, κατά τη διαδικασία παραγωγής τους.

Απ’ ότι είδαμε στην επίδειξη, όπου διάφορα έξυπνα τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί αναγνώστες και ταμπλέτες, επιστρωμένα με WaterBlock, βυθίστηκαν σε διάφορα υγρά, συμπεριλαμβανομένων του Gatorade και μπύρας, η αδιαβροχοποίηση λειτουργεί πραγματικά καλά.

Η HzO μας είπε ότι οι συσκευές με την επίστρωση, μπορούν να παραμείνουν βυθισμένες σε οποιοδήποτε υγρό για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Οπότε, τι λέτε; Είστε έτοιμοι για αδιάβροχη ηλεκτρονική απόλαυση;

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS