ΑρχικήinetΤρελό! εταιρεία σχεδιάζει 24πύρηνο τηλέφωνο

Τρελό! εταιρεία σχεδιάζει 24πύρηνο τηλέφωνο

turing_monolith-τηλέφωνο

Μία ελάχιστα γνωστή εταιρεία με την επωνυμία Turing Robot Industries, ανακοίνωσε ένα τηλέφωνο που είναι εντελώς έξω από τα διαγράμματα, από οποιαδήποτε από τις σημερινές μετρήσεις, αλλά είμαστε πολύ καχύποπτοι αν θα κυκλοφορήσει ποτέ.

Εντοπίστηκε από το Android Police και ανακοινώθηκε μέσω του ενημερωτικού δελτίου της Turing, που υπογράφηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Syl Chao. Το Turing Monolith Chaconne είναι ένα 6.4-ιντσών phablet με ένα slide-out πληκτρολόγιο. Θα έχει – κρατηθείτε – τρεις οκταπύρηνους επεξεργαστές Snapdragon που θα εργάζονται από κοινού (δηλαδή συνολικά 24 πυρήνες), μια οθόνη 4K, 18GB RAM και 1.2TB αποθήκευσης SSD.

Θέλετε περισσότερα? Το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει μία πίσω κάμερα 60-megapixel, σε συνδυασμό με μία διπλή μπροστινή κάμερα 20-megapixel.Ακόμα θα έχει μια “μπαταρία υπερπυκνωτή γραφενίου” 3,600mAh σε συνδυασμό με μια κυψέλη καυσίμου υδρογόνου 2,400mAh Li-Ion.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το OS που αυτό το πράγμα φέρεται να τρέχει:. Η ικανότητα «μάθησης εις βάθος» του Swordfish OS (με βάση το Sailfish, ένα Linux-based λειτουργικό σύστημα που υπάρχει στην πραγματικότητα), με όρους όπως «τρέχει ελικοειδές νευρωνικό δίκτυο», μας δείχνει ότι αυτό το πράγμα θα είναι πιο έξυπνο από εμάς.

Αν και η ημερομηνία που λέγετε ότι θα κυκλοφορήσει, το 2018 το καθιστά λίγο πιο ρεαλιστικό, ακόμα δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι πραγματικά θα κυκλοφορήσει ποτέ.

Μέχρι τώρα, η Turing έχει δημιουργήσει μόνο ένα τηλέφωνο – το Turing Phone – το οποίο, μετά από πολλές καθυστερήσεις, ξεκίνησε την κυκλοφορία του τον Ιούλιο. Είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το πολλά υποσχόμενο Chaconne. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ένα ακόμα τηλέφωνο με απίστευτα χαρακτηριστικά την περασμένη εβδομάδα, το Turing Cadenza. Αυτό έχει «μόνο» διπλό Snapdragon 830 τσιπ και ημερομηνία κυκλοφορίας το 2017.

Οι επίσημοι λογαριασμοί του Twitter και Facebook της Turing δεν αναφέρουν αυτά τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα, το οποίο είναι εξαιρετικά ύποπτο.

Παραμένουμε επιφυλακτικοί, αλλά δίνουμε στην Turing την ευκαιρία να μας αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει πράγματα που ξεπερνούν ακόμα και την πιο τρελή φαντασία μας!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS