ΑρχικήinetΈνας φυλακισμένος φτιάχνει αυτοσχέδιο μηχάνημα για τατουάζ

Ένας φυλακισμένος φτιάχνει αυτοσχέδιο μηχάνημα για τατουάζ

flucht_tattoo-μηχάνημα

Παρακολουθήστε πώς μπορεί να κατασκευαστεί ένα μηχάνημα για τατουάζ με περιορισμένα υλικά, μέσα στη φυλακή

Όταν σκέφτεστε μια φυλακή το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι οι κρατούμενοι: εγκληματίες, κλέφτες, βιαστές κλπ μπορεί να είναι στη φυλακή για εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Ωστόσο αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να αποδειχθούν τόσο πολυμήχανοι όσο είμαστε και εμείς. Έχουμε διαβάσει ειδήσεις σχετικά με το πώς αυτοί οι εγκληματίες έχουν καταφέρει να μετατρέψουν οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο σε ένα όπλο που μπορεί να ζήλευε και ο John Rambo! Ωστόσο εδώ σας παρουσιάζουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ένα μηχάνημα που φτιάχνει τατουάζ

Σε ένα post που ανέβηκε στο Facebook και κάνει το γύρο του Digg, οι κρατούμενοι των φυλακών χρησιμοποιώντας ένα στυλό, ένα Walkman, μερικούς συνδετήρες, λίγες ταινίες από καουτσούκ και ένα σετ μπαταριών και τα μετατρέπουν σε ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα για τατουάζ. Το μοτέρ, οι μπαταρίες και ο διακόπτης προέρχονται από ένα Walkman το οποίο αποσυναρμολόγησαν.

Το μελάνι για τα τατουάζ προέρχεται από την πένα, η βελόνα γίνεται από το συνδετήρα και τα λαστιχάκια λειτουργούν για να τα κρατήσουν όλα μαζί.

Η φυλακή όπου έγινε αυτό το αυτοσχέδιο μηχάνημα για τατουάζ δεν είναι γνωστή, αλλά μπορούμε να εκτιμήσουμε το πόσο έξυπνοι είναι οι τρόφιμοι για να δημιουργούν διάφορα πράγματα με πραγματικά περιορισμένους πόρους.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS