ΑρχικήHow ToΤο Facebook επιτρέπει τα βίντεο ως σχόλια και τα SMS μέσω FB...

Το Facebook επιτρέπει τα βίντεο ως σχόλια και τα SMS μέσω FB Messenger

1_t-βίντεο

Το Facebook ετοιμάζεται για ορισμένες μεγάλες αλλαγές. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε βίντεο στα σχόλια στο χρονολόγιό σας καθώς και σε δημοσιεύσεις στο Facebook. Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανεβάσουν βίντεο σε σχόλια ως απαντήσεις σε δημοσιεύσεις και ενημερώσεις κατάστασης. Η λειτουργία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 50η Hackathon του Facebook στις αρχές του τρέχοντος έτους. Η λειτουργία δίνει την ικανότητα να ανεβάσετε ένα βίντεο σε σχόλια.

Σύμφωνα με τον μηχανικό προϊόντος του Facebook, Bob Baldwin, τα σχόλια βίντεο υποστηρίζονται από web desktop, iOS και Android. Τα βίντεο μπορούν να φορτωθούν σε απάντηση μηνυμάτων από άλλους.

Ο Baldwin εξήγησε ότι «δεν είναι μικρό κατόρθωμα να προσθέσουμε υποστήριξη διεπαφών και μεταξύ σε δύο υπηρεσίες βαριάς κυκλοφορίας, όπως σχόλια και βίντεο.» Το Facebook εργάζεται επίσης για την παροχή υποστήριξης SMS στην εφαρμογή του Facebook Messenger για τα Android smartphones.

Για να δημοσιεύσετε μια απάντηση βίντεο στο Facebook, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο της κάμερας στο πλαίσιο σχολίου κάτω από την ανάρτηση, το οποίο στη συνέχεια θα συνδεθεί με τη βιβλιοθήκη κάμερας του smartphone σας, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε ένα βιντεάκι που έχετε. Το Facebook Live ξεκίνησε πέρυσι και κυκλοφόρησε για τους χρήστες στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο και εκτός Αμερικής το Φεβρουάριο.

Μια νέα καρτέλα βίντεο έχει αντικαταστήσει το σύμβολο στο Messenger των iOS και Android. Οι ειδοποιήσεις του Messenger μετακινήθηκαν στην κορυφή των εφαρμογών του Facebook κοντά στην αναζήτηση. Το Facebook έχει μόλις ξεκινήσει και τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε 360 φωτογραφίες.

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τον Απρίλιο μία high-end κάμερα εικονικής πραγματικότητας που καταγράφει βίντεο 360 μοιρών σε 3D.

Το Facebook αναμένει ότι το νέο χαρακτηριστικό θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να μοιραστούν τα βίντεό τους, καθιστώντας τα πιο άνετα ως μορφή επικοινωνίας. Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να ενθαρρύνει τους χρήστες να υιοθετήσουν το Facebook Live, και να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν πιο συχνά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS