ΑρχικήinetΜια επαγγελματική κάρτα που σας ενημερώνει και για τους παλμούς σας!

Μια επαγγελματική κάρτα που σας ενημερώνει και για τους παλμούς σας!

Αυτές τις μέρες, οι κλασσικές επαγγελματικές κάρτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να έχετε ένα μοναδικό σχέδιο και να τους μεταφέρετε αυτό που κάνετε με κάτι περισσότερο από λόγια. Εάν είστε ένας καρδιολόγος, τώρα μπορείτε να δίνετε στους ασθενείς σας μια επαγγελματική κάρτα με ένα ενσωματωμένο ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Μια επαγγελματική κάρτα που σας ενημερώνει και για τους παλμούς σας!

Κατασκευασμένη από την MobilECG, αυτή η αυτο-χρηματοδοτούμενη ΗΚΓ επιχειρηματική κάρτα χρησιμοποιεί τους αντίχειρες σας για να σας δώσει μια ένδειξη των παλμών σας και τους κτύπους της καρδίας σας ανά λεπτό σε μια μικροσκοπική οθόνη ενσωματωμένη στην κάρτα.

Παρόλο που αποτελεί μια καταπληκτική εφεύρεση και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε εντύπωση σε κάποιον, η MobilECG καθιστά σαφές ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι και δεν είναι κάτι που μπορεί να αντικαταστήσει ένα επαγγελματικό ΗΚΓ. Ένα ΗΚΓ ρουτίνας στον ιατρικό κλάδο απαιτεί 10 διαφορετικά ηλεκτρόδια που συνδέονται με τα άκρα και το στήθος σας για να πάρετε μια εκτεταμένη διάγνωση του καρδιακού παλμού σας.

Αυτή η ΗΚΓ επιχειρηματική κάρτα χρησιμοποιεί έναν τύπο μπαταρίας, ο οποίος διαρκεί για τουλάχιστον μια ώρα συνεχούς χρήσης σύμφωνα με δήλωση στο Mashable από τον MobilECG Ιδρυτή, Péter Isza. Με την προϋπόθεση ότι δεν βάζετε τους δύο αντίχειρές σας στα σημεία αφής στο πίσω μέρος, η κάρτα παραμένει σε κατάσταση αναμονής και δεν χρησιμοποιεί καθόλου ενέργεια.

MobilECGFront
Το μπροστινό μέρος της επαγγελματικής κάρτας MobilECG, το οποίο σας βγάζει και ένα ΗΚΓ από την πίσω πλευρά.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε μία για τον εαυτό σας, μπορείτε να εγγραφείτε online και η MobilECG θα σας γνωστοποιήσει πότε ένα θα είναι διαθέσιμο για εσάς. Η τιμή της κυμαίνεται περίπου στα $29, αλλά αν υπάρξει αρκετό ενδιαφέρον θα μπορούσε να κοστίζει λιγότερο. Ο Isza είπε ότι αφού δημοσίευσαν τα σχετικά με την κάρτα στον ιστότοπο 9gag, έχουν λάβει μεγάλο ενδιαφέρον από το Internet.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές αυτού του προϊόντος είναι ότι είναι open source, οπότε αν σας απασχολεί η τεχνολογική της πλευρά, μπορείτε να ελέγξετε ακριβώς τι είναι αυτό που την κάνει να δουλεύει και μάλιστα να φτιάξετε μια για τον εαυτό σας. Η MobilECG προσφέρει τις πλήρεις σχηματικές αναπαραστάσεις σε μορφή PDF.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS