ΑρχικήinetΤο Amazon Echo μπορεί τώρα να προσθέσει συμβάντα στο Google Calendar

Το Amazon Echo μπορεί τώρα να προσθέσει συμβάντα στο Google Calendar

echo-Calendar

Ο ψηφιακός βοηθός Echo της Amazon είναι μία από τις πρώτες επιτυχίες του υλικού της από το ντεμπούτο του Kindle και τώρα η εταιρεία επεκτείνει την εμβέλεια της συσκευής βαθύτερα στο έδαφος της Google με το Calendar.

Τώρα ο χρήσιμος φωνητικά ελεγχόμενος βοηθός μπορεί επίσης να προσθέσει συμβάντα στο Google Calendar σας.

Απλά λέγοντας, “Προσθήκη συμβάντος στο ημερολόγιο μου,” ή για παράδειγμα λέγοντας, “Προσθήκη του πάρτυ της Jennifer στο ημερολόγιό μου για την Τρίτη στις 22:00” θα προσθέσει τώρα αυτά τα γεγονότα μέσω του πράκτορα λογισμικού Alexa.

Λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν σε μια ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Amazon νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το “σύνδεσμο λογαριασμού στο Ημερολόγιο Google” στο Alexa app σας.

Αν και η Alexa ήταν σε θέση να διαβάσει το Google Calendar σας για να σας εδώ και κάποιο καιρό, αυτή η νέα δυνατότητα δημιουργίας μπερδεύει λίγο τα πράγματα. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι η Alexa αρχίζει να εισβάλει στο έδαφος της Google, απειλώντας τον “OK Google” ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, για τους χρήστες του Amazon που τυχαίνει επίσης να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Google.

Το Amazon Echo είχε αρχικά θεωρηθεί ως κάτι για να σας βοηθήσει να ψωνίσετε και να καταναλώσετε το περιεχόμενο που προσφέρεται από το Amazon, αλλά ο προγραμματισμός της ημέρας σας λίγο έχει να κάνει (άμεσα) με το εμπόριο. Έτσι αυτό, μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά, όπως την παραγγελία ενός Uber από την Echo, παραπέμπει σε περισσότερες εξελίξεις του Echo που θα ακολουθήσουν.

Ωστόσο, η Google δεν κάθεται στο περιθώριο, ενώ συμβαίνουν αυτά. Πρόσφατες εκθέσεις υποστηρίζουν ότι η Google εργάζεται για το δικό της ανταγωνιστή του Amazon Echo.

Εν τω μεταξύ, το ρολόι έχει αρχίσει επίσημα να μετράει για το ποια άλλα χαρακτηριστικά του ψηφιακού βοηθού της Google, θα προσπαθήσει να αναλάβει τους επόμενους μήνες το Amazon Echo.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS