ΑρχικήinetFake Apple Stores@Κίνα|Ούτε καν οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν ότι είναι...μαΐμούδες!

Fake Apple Stores@Κίνα|Ούτε καν οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν ότι είναι…μαΐμούδες!

Τα Fake Apple Stores στην Κίνα που ούτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δε ξέρουν ότι είναι…. μαΐμούδες!

Υπάρχουν στ’ αλήθεια ελάχιστα πράγματα σ’ αυτόν τον κόσμο που δεν μπορούν να γίνουν κόπιες…. (αν όχι τίποτα βεβαίως!)… Και για του λόγου το αληθές, έρχεται μια είδηση από την μακρινή μας…. Κίνα που αν μη τι άλλο, μπορεί και να σας σοκάρει!

Fake Apple Stores@Κίνα|Ούτε καν οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν ότι είναι...μαΐμούδες!

Η Apple, ή καλύτερα να πούμε οι Κινέζοι, σήμερα αγωνίζονται μανιωδώς  ενάντια στην μάστιγα των μαΐμούδων που έχει εξαπλωθεί στην χώρα τους… αφού πλέον δεν μιλάμε απλά για κόπιες από iPhones ή Macbooks που κυκλοφορούν, αλλά…. (ανεβήκαμε level πλέον) ολόκληρα Apple Stores έχουν κλωνοποιηθεί!! Τρελό;!

Αυτό που είναι ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και οι εργαζόμενοι σε αυτά τα Fake Apple Stores δεν γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικα! Ακόμα πιο τρελό?!

https://www.secnews.gr/100985/how-an-sql-injection-attack-works/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε: Πως δουλεύει ένα SQL Injection Attack? Μάθε τα πάντα γι’ αυτό!

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ένα εισόδημα μετρητών πάνω από $ 200 δισεκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της χάρις  στην τρέλα για τα iPhone που μαστίζει την Κίνα και τους Κινέζους. Μερικοί άνθρωποι όμως έχουν εκμεταλλευθεί στο έπακρο αυτήν την κατάσταση και την τάση.

Η Apple έχει μόνο ένα επίσημο κατάστημα και πέντε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους στο Shenzhen της Κίνας, αλλά στ’ αλήθεια μπορείτε να βρείτε περισσότερα από “30 Apple Stores” στην πόλη. Πληκτρολογήστε κάποιο από αυτά, και δεν θα μπορέσετε να  εντοπίσετε καμία διαφορά!!. Το σύνολο της υποδομής τους, από τα τραπέζια μέχρι και τις σπιράλ σκάλες είναι εξαιρετικά αντίγραφα των πραγματικών!

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Και αν τύχει να βρεθείτε σε ένα τέτοιο κατάστημα και τυχόν ανησυχήσετε για το iPhone που θα αγοράσατε, τότε πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε μια προσευχή για να ευχαριστήσετε τους ουρανούς…. επειδή τα προϊόντα της Apple είναι πραγματικά!!!!  (ε λοιπόν, τουλάχιστον στα περισσότερα από τα καταστήματα.)

Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS