ΑρχικήinetΤο Tinder κρυφά κατατάσσει το πόσο “επιθυμητός” είστε!

Το Tinder κρυφά κατατάσσει το πόσο “επιθυμητός” είστε!

Το Tinder κρυφά καταμετράει το πόσο “επιθυμητός” είστε και χρησιμοποιεί αυτό το σκορ ώστε να ταιριάζουν άνθρωποι με παρόμοια βαθμολογία, σύμφωνα με μια έκθεση στη Fast Company.

Tinder

Για να το θέσουμε ωμά είναι σαν το Tinder να χρησιμοποιεί αυτή την κατάταξη ώστε ελκυστικοί άνθρωποι να εμφανίζονται σε άλλους ελκυστικούς και άσχημοι σε άλλους άσχημους. Φυσικά η βαθμολόγηση στηρίζεται στα swipes και θεωρητικά αυτά δεν βασίζονται μόνο στην ελκυστικότητα του καθενός αφού σε κάθε προφίλ υπάρχει και μια μικρή περιγραφή καθώς και το σχολείο και η δουλειά οπότε το τελικό σκορ είναι τεχνικά αντιπροσωπεύει το πόσο καλά παρουσιάζει ο καθένας το προφίλ του. Αλλά φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι όλοι βασίζονται σε κάτι περισσότερο και όχι μόνο στις φωτογραφίες για να διαλέξουν ταίρι. Το Tinder ακόμα δεν έχει απαντήσει κάτι σχετικά.

Η Fast Company δε ξέρει πολλές λεπτομέρειες για το πώς αυτή η καταμέτρηση λειτουργεί. Ένας μηχανικός του Tinder επισήμανε στη Fast Company ότι δεν εκτιμούν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα. Σε μερικούς αρέσουν τα μούσια σε άλλους όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τατουάζ, τις φωτογραφίες με παιδιά ή κατοικίδια κλπ.

Ο CEO του Tinder, Sean Rad δήλωσε ότι υπάρχει κάποιο επίπεδο πολυπλοκότητας σε αυτή την καταμέτρηση. “Δεν είναι απλά πόσοι άνθρωποι έσυραν δεξιά τη φωτογραφία σας. Είναι πολύ περίπλοκο. Μας πήρε δυόμισι μήνες μόνο και μόνο για να χτίσουμε τον αλγόριθμο ο οποίος στηρίζεται σε πολλούς παράγοντες”, είπε.

Ένας αναλυτής δεδομένων της εφαρμογής περιγράφει ένα κομμάτι της εσωτερικής λειτουργίας της λέγοντας ότι η βαθμολογία ανεβαίνει πιο πολύ όταν κάποιος με υψηλή βαθμολογία κάνει δεξιά τη φωτογραφία σου και όχι όταν το κάνει κάποιος με χαμηλή βαθμολογία. Ο αναλυτής το συγκρίνει με το σύστημα κατάταξης που χρησιμοποιεί το Warcraft. “Όποτε παίζεις με κάποιον με πραγματικά υψηλή βαθμολογία καταλήγεις να κερδίζεις περισσότερους πόντους από όταν παίξεις με κάποιον με χαμηλή βαθμολογία”, είπε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS