ΑρχικήsecurityΠρόβλημα με Update των Windows 7 - Πώς να το επιλύσετε

Πρόβλημα με Update των Windows 7 – Πώς να το επιλύσετε

windowsbugreward3-640x362

Ένα Update που κυκλοφόρησε την Τρίτη προκαλεί προβλήματα σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows 7.

Η KB2952664 είναι μια ενημερωμένη έκδοση των Windows 7 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τη Microsoft τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αλλά αναβαθμίστηκε πρόσφατα και είναι πλέον διαθέσιμη για download. Το μόνο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι σε ορισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η KB2952664 προκαλεί αρκετά προβλήματα, κυρίως επειδή αποτυγχάνει η εγκατάσταση. Οι χρήστες που αντιμετώπισαν πρόβλημα, δήλωσαν ότι εγκατάσταση της KB2952664 απέτυχε με κωδικό σφάλματος 80242016. Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάσταση δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί, επειδή μια άλλη εγκατάσταση ήταν σε εξέλιξη. Όπως μπορείτε να δείτε στη διπλανή φωτογραφία, η ενημέρωση απέτυχε να εγκατασταθεί στα Windows 7 του υπολογιστή μας, και χωρίς επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft, είναι πραγματικά δύσκολο να βρει κάποιος λύση.

 

Τι μπορείτε να κάνετε

Από ό, τι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, φαίνεται ότι η εγκατάσταση αποτυγχάνει μετά την αντιγραφή ορισμένων αρχείων στον υπολογιστή μας. Έτσι ο καλύτερος τρόπος είναι να καταργήσετε όλα τα αρχεία και να να τα κατεβάσετε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία: Control Panel\Programs & Features\View installed updates

Στη συνέχεια ψάξτε για την ενημέρωση “KB2952664”, κάντε δεξί κλικ σε  και επιλέξτε “Uninstall”. Τα Windows θα πρέπει να αφαιρέσουν αυτόματα όλα τα αρχεία. Μετά από αυτό,θα αναζητήσουν νέες ενημερώσεις για άλλη μια φορά, και η KB2952664 θα πρέπει να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας και να εκτελεστεί σωστά. Υπάρχει ωστόσο ένα μείζον θέμα, : ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η ενημερωση KB2952664 αποτυγχάνει να εγκατασταθεί την πρώτη φορά, και έτσι η επιλογή “Uninstall” δεν θα είναι διαθέσιμη. Γι αυτή την περίπτωση η Microsoft θα πρέπει να δώσει κάποια λύση ώστε να είναι δυνατή η απεγκατάσταση των αρχείων. Προς το παρών όμως η εταιρία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.

Τα Windows 7 είναι το μόνο λειτουργικό σύστημα που επηρεάζεται από αυτό το ζήτημα καθώς το Patch KB2952664 αφορά μόνο τη συγκεκριμένη έκδοση.Από τον αριθμό των μηνυμάτων που έχουμε λάβει μέχρι τώρα, φαίνεται ότι πάρα πολλοί χρήστες επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα, και η Microsoft πρέπει  δώσει μια λύση γρήγορα. Μέχρι τότε καλό θα είναι να αγνοήσετε το ελαττωματικό patch, προς αποφυγή προβλημάτων.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS