ΑρχικήinetAmetys CMS – Όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν

Ametys CMS – Όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν

Script-of-the-Day-Ametys-CMS

Το Ametys CMS είναι ένα open source CMS βασισμένο σε Java που χρησιμοποιεί την περίφημη Microsoft Office toolbar για τη διαχείριση του περιεχομένου ενός δικτυακού τόπου.

Σπάνια, οι εφαρμογές CMS επιλέγουν να χρησιμοποιούν απεικονίσεις διαχείρισης επιφάνειας εργασίας, κυρίως λόγω του υπερβολικού ζήλου που έχουν οι σχεδιαστές για να αφήνουν το στίγμα τους στις τάσεις του Web design. Αλλά όταν το CMSs μοιάζει με desktop διεπαφές, το αποτέλεσμα είναι συνήθως άβολο, άσχημο ή απλά με λάθη.

Το Ametys είναι ένα από τα λίγα CMS που έχουν δημιουργήσει και υλοποιήσει με επιτυχία μια desktop εμπειρία επεξεργασίας για Web-based περιεχόμενο, το οποίο λειτουργεί τέλεια και προσαρμόζεται στο περιεχόμενο που διαχειρίζεται ο χρήστης.

Εκτός από τη γραμμή εργαλείων, το Ametys χρησιμοποιεί επίσης ένα περιβάλλον εργασίας με καρτέλες και μια απεικόνιση inline επεξεργασίας, επιτρέποντας ακόμη και σε μη τεχνικούς χρήστες να επεξεργαστούν εύκολα το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους.

Το CMS είναι εύκολο στην εγκατάσταση, έρχεται με υποστήριξη cross-platform και μπορεί να «υπερηφανεύεται» για ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών. Το Ametys μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιστοχώρους επιχειρήσεων, blogs, προσωπικές ιστοσελίδες και πολλά άλλα περισσότερα.

Για τους χρήστες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Ametys CMS, ένα demo είναι διαθέσιμο εδώ. Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης είναι από προεπιλογή το admin / admin.

Κατεβάστε το Ametys CMS εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS